Security Host

Een open houding gecombineerd met de kennis en expertise van een beveiliger!

Direct offerte aanvragen

Expertise beveiliging

Open & vriendelijke houding

Breed inzetbaar

Expertise beveiliging

Open & vriendelijke houding

Breed inzetbaar

Een warm en veilig welkom met de Security Host

Een veilige werkomgeving wordt steeds vaker als een van de primaire werkprocessen beschouwd. Veel bedrijven, gemeenten, winkels en zorginstellingen vinden het dan ook belangrijk dat de veiligheid voor hun werknemers, klanten en bezoekers wordt gewaarborgd. Simpelweg beveiligen is echter niet meer zo aantrekkelijk. RJ Safety & Security heeft daarvoor Security hosts die zich opstellen als gastheer/gastvrouw waarbij de bezoeker zich welkom én veilig voelt.

Vriendelijke houding

Een warm ontvangst geeft een vertrouwt en veilig gevoel. De Security hosts hebben een vriendelijke en open houding die zij combineren met de kennis en expertise van een beveiliger. De Security hosts zijn opgeleid in de eigen academie van RJ Safety & Security. Een Security host stelt zich proactief op en is zichtbaar aanwezig. Of het nou gaat om het meegeven van de juiste route of het ondersteunen bij facilitaire gast gerichte zaken, de hosts zijn overal op getraind. Natuurlijk houden zij ook de veiligheid in de gaten en weten snel en efficiënt te handelen indien noodzakelijk.

De security host is breed inzetbaar

De Security host zal een verlengstuk van uw organisatie zijn. RJ Safety & Security heeft Security hosts die onderdeel van de onderneming van de opdrachtgever zijn geworden. De werkkleding kan in overleg met u zodanig worden afgestemd dat deze goed aansluit op de rest van uw organisatie. Voor zowel tijdelijke als langdurige bezetting is het mogelijk om een Security host in te huren.

Een open houding gecombineerd met de kennis en expertise van een beveiliger

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!