Veiligheid met verantwoordelijkheid

Bij RJ Safety & Security dragen we niet alleen de verantwoordelijkheid voor het leveren van hoogwaardige diensten, maar ook voor het welzijn van onze maatschappij en onze planeet.

Direct offerte aanvragen

Ecologische voetafdruk

Mens & gemeenschap

Toekomstgerichte visie

Ecologische voetafdruk

Mens & gemeenschap

Toekomstgerichte visie

Onze toewijding aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij RJ Safety & Security dragen we niet alleen de verantwoordelijkheid voor het leveren van hoogwaardige diensten, maar ook voor het welzijn van onze maatschappij en onze planeet. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor ons geen modewoord; het is een integraal onderdeel van wie we zijn en hoe we opereren.

Duurzaamheid als kernwaarde

Duurzaamheid zit in ons DNA. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor ons dan ook een no-brainer en we zijn vastbesloten om voortdurend bij te dragen aan een betere wereld. We erkennen de impact die onze activiteiten hebben op het milieu en de gemeenschap en daarom blijven we kritisch en creatief nadenken over hoe we middelen gebruiken en processen verbeteren.

Concrete stappen naar duurzaamheid

Bij RJ Safety & Security gaan we verder dan alleen praten over duurzaamheid; we zijn actief bezig met het verminderen van onze ecologische voetafdruk. We maken gebruik van diverse duurzame praktijken, waaronder:

  • Zonne-energie en warmtepomp: ons hoofdkantoor wordt aangedreven door zonne-energie en warmtepompen, waardoor we onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen verminderen
  • LED verlichting: onze verlichting schakelt automatisch uit wanneer er geen personeel aanwezig is, waardoor we energie besparen
  • Afvalbeheer en papierloos werken: we scheiden afvalstromen en minimaliseren ons papiergebruik, waardoor we bijdragen aan een circulaire economie
  • Hergebruik van materialen: we kopen tweedehands kantoormeubilair en gebruiken circulaire dienstkleding om onze impact op het milieu te verminderen

Investeren in mensen en gemeenschappen

We geloven dat het investeren in mensen de sleutel is tot een betere toekomst. Daarom stoppen we niet bij het minimaliseren van onze eigen impact. We nemen maatregelen en zijn actief betrokken bij ontwikkelingsprogramma’s om een duurzame en inclusieve samenleving te bevorderen.

Energiebesparing bij klanten

Onze surveillance omvat sluitbegeleiding waarbij we onnodig brandende verlichting uitschakelen en ruimtes afsluiten om energie te besparen.

Slimme alarmering

We verifiëren alarmen op afstand via camerabeelden om onnodige ritten met surveillancevoertuigen te voorkomen.

Investeren in deskundigheid en vitaliteit van onze medewerkers

We bieden onze medewerkers opleidingskansen via onze RJ Academy en investeren in hun gezondheid en welzijn om zo we een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en gesteund voelt.

Lokaal talent ontwikkelen

Onze RJ Academy werkt samen met lokale onderwijsinstellingen en overheidsinstanties om mensen op te leiden en kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Duurzaamheid zit in ons DNA.

Een toekomstgerichte visie

Onze toewijding aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen tijdelijke trend, maar een diepgeworteld aspect van onze bedrijfscultuur. We zijn vastbesloten om MVO en duurzaamheid te blijven integreren in al onze activiteiten, omdat we geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om bij te dragen aan een leefbare planeet en een rechtvaardige samenleving voor toekomstige generaties. Bij RJ Safety & Security zijn we klaar om samen met u te werken aan een duurzamere toekomst.

Wilt u meer weten?

Als u meer wilt weten over onze inspanningen en hoe u kunt bijdragen, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!