Stage of afstuderen
bij RJ Safety & Security

Maak impact met jouw stage. Ontdek de wereld van beveiliging en veiligheid, waar techniek en mens centraal staan. Doe praktijkervaring op en maak deel uit van ons enthousiaste team.

Stageplaatsen en Afstudeermogelijkheden in de beveiliging

Bij RJ Safety & Security bieden we jou de mogelijkheid om stage te lopen of af te studeren bij een vooraanstaand beveiligingsbedrijf. Of je nu op zoek bent naar een stage in de beveiliging op MBO Niveau 2, Niveau 3, Niveau 4, of een afstudeerplek op HBO/WO niveau, wij hebben diverse mogelijkheden voor jou. Tijdens je stage,- of afstudeerperiode krijg je de kans om praktijkervaring op te doen, je vaardigheden te ontwikkelen en kennis te maken met de diverse aspecten van de beveiligingsbranche. Je wordt begeleid door ervaren professionals en maakt deel uit van een enthousiast en hecht team. Ben jij enthousiast en gemotiveerd om praktijkervaring op te doen in de beveiligingssector? Laat je gegevens achter. Samen bekijken we of jouw interesses, mogelijkheden en opleiding passend zijn.

Stage en afstuderen

Klaar voor een nieuw avontuur?

Kom stage lopen of afstuderen bij RJ Safety & Security

RJ Safety & Security is al ruim 25 jaar dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid in Oost Nederland. RJ Safety & Security levert een totaalconcept aan Monitoring, beveiligings- en veiligheidsdiensten en Opleidingen. Zij kan door-to-door oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties als particulieren. De kennis en jarenlange ervaring op alle facetten van monitoring, beveiliging –en opleidingen, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ Safety & Security tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

Wij werken regelmatig op locatie in Overijssel en Gelderland

Met onze diensten evenementenbeveiliging en objectbeveiliging zijn wij regelmatig op locatie aan het werk. Met deze diensten zijn wij meestal actief in Twente en de Achterhoek.

Met bijna 250 medewerkers biedt RJ Safety & Security vanuit 4 vestigingen (Enschede (2), Hengelo en Almelo) landelijke dienstverlening aan haar klanten.

Beveiliging stage of afstuderen

Neem contact op voor de mogelijkheden

Ben je benieuwd of jouw interesses, opleiding en mogelijkheden passend zijn? Neem dan gerust contact op via 088-4349904 of mail naar sollicitatie@rjsecurity.nl, of vul onderstaand formulier in.