Beveiliging in Almelo

Van A tot Z denken we met u mee en zorgen we voor een oplossing die volledig aansluit bij uw bedrijfsvoering.

RJ Safety & Security heeft vestigingen door heel Twente waaronder een vestiging in Almelo.

Direct offerte aanvragen

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Met ons brede scala aan diensten kunnen wij een totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten leveren en door-to-door oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk. Met ruim 23 jaar ervaring zijn wij hét grootste en meest ervaren beveiligingsbedrijf in Oost Nederland.

RJ Safety & Security in Almelo

RJ Safety & Security is inmiddels het grootste particuliere beveiligingsbedrijf van Overijssel. De binding met Almelo blijkt uit de vestiging die we hebben aan de Lelystraat. Daarnaast zijn wij de trotse veiligheidspartner van Heracles Almelo.

Bij verschillende bedrijventerreinen rondom Almelo (waaronder bedrijvenpark Twente) hebben wij collectieve beveiliging uitgevouwen. De resultaten spreken voor zich. Een daling in het aantal inbraken, een daling in het aantal valse meldingen, een individuele kostenbesparing en een veiliger gevoel op het bedrijventerrein

Uw veiligheidsbeleid op maat

RJ Safety & Security brengt gebalanceerde adviezen uit, waarbij het inzetten van mens en techniek altijd het uitgangspunt is. Wanneer wij dit plan samen hebben doorlopen, kijken we naar het beschikbare budget en de mogelijkheden, alvorens wij het plan uitvoeren. Uw beschikbare budgetten worden in het kader van veiligheid zo efficiënt mogelijk ingezet.

Kortom, wilt u er alles aan doen om uw bedrijf naar een hoger security level te brengen? Wij komen graag met u in gesprek om u uit te leggen hoe wij dat doen!

"Wij vertellen u graag meer over ons totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten!"

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!