U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Beveiliging Almelo

RJ Safety & Security

RJ Safety & Security heeft vestigingen door heel Twente waaronder een vestiging in Almelo. Met ons brede scala aan diensten kunnen wij een totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten leveren en door-to-door oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk. Met ruim 23 jaar ervaring zijn wij hét grootste en meest ervaren beveiligingsbedrijf in Oost Nederland.

Wij werken graag voor zowel de zakelijke kring als particulieren. Onze kennis en jarenlange ervaring in alle facetten van beveiliging, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

 

360° veiligheid

Beveiliging is een manier om risico’s te verminderen en de veiligheid te verhogen. Een goed geschreven integraal security plan, dat álle veiligheidsaspecten meeneemt, is hierbij van essentieel belang.
RJ Safety & Security benadert veiligheid en beveiliging als een integraal concept vanuit een 360° perspectief. Personen, objecten, digitale omgeving en continuïteit bij een calamiteit zijn hierbij de vier essentiële pilaren. Deze benadering borgt dat alle benodigde maatregelen voor het creëren van een optimale veilige situatie aanwezig en sluitend zijn. Zo bent u verzekerd van de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s en realiteit.

Algemeen - FB

Verschillende diensten

RJ Safety & Security heeft meerdere mogelijkheden met betrekking tot het beveiligen van een doel. Er zijn veel verschillende manieren van beveiligen. De mobiele surveillance doet bijvoorbeeld een openingsronde en een sluitronde. Maar ook alarmopvolging en surveillance van een (bedrijven)terrein. Bij objectbeveiliging denk je al snel aan een bewaker bij de ingang, maar bij RJ safety & security kan dit ook gecombineerd worden met de werkzaamheden van een baliemedewerker of receptionist. Bij een evenement bestaat een team van RJ safety en Security tegenwoordig niet meer alleen uit beveiligers. We leveren ook EHBO’ers en brandwachten. Door gebruik te maken mobile camera-units wordt het team op afstand ondersteund door de Video & Service Centrale. En niet te vergeten het geld en waarde transport. RJ geld en waarde vervoer levert maatwerk als het gaat om geld vervoeren.

RJ Safety & Security in Almelo

Rj Safety & Security is inmiddels het grootste particuliere beveiligingsbedrijf van Overijssel. De binding met Almelo blijkt uit de vestiging die we hebben aan de Lelystraat. Daarnaast zijn wij de trotse veiligheidspartner van Heracles Almelo.

Bij verschillende bedrijventerreinen rondom Almelo (waaronder bedrijvenpark Twente) hebben wij collectieve beveiliging uitgevouwen. De resultaten spreken voor zich. Een daling in het aantal inbraken, een daling in het aantal valse meldingen, een individuele kostenbesparing en een veiliger gevoel op het bedrijventerrein

Waarom kiezen zoveel bedrijven voor RJ Safety & Security?

RJ Safety & Security is een dynamisch bedrijf met een enorme diversiteit aan beveiligingstaken. Ze zijn continue bezig met het verbeteren van hun dienstverlening. Ze willen vernieuwend zijn, zoals beveiligen van bedrijven met behulp van Drones. En door onze integrale aanpak zijn we in staat om voor een compleet bedrijventerrein, voor grote en kleine bedrijven alsook particulieren de juiste oplossing te bieden als het gaat om beveiliging.

Bent u nieuwsgierig wat RJ Safety & Security voor u kan betekenen? Bel, mail of laat uw gegevens hier achter. We gaan graag met u in gesprek!

Wij staan voor u klaar

Het team van RJ bestaat uit ruim 250 medewerkers die zowel op locatie als op kantoor werkzaam zijn.

Hierbij willen we u graag voorstellen aan het commerciële team van RJ Safety & Security.

    Copyright RJ Safety & Security

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief