Beveiliging in Hengelo

Van A tot Z denken we met u mee en zorgen we voor een oplossing die volledig aansluit bij uw bedrijfsvoering.

RJ Safety & Security heeft vestigingen door heel Twente waaronder een vestiging in Hengelo.

Direct offerte aanvragen

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Professionele beveiliging in Hengelo

Met ons brede scala aan diensten kunnen wij een totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten leveren en door-to-door oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij hét grootste en meest ervaren beveiligingsbedrijf in Oost Nederland en nu dus ook in Hengelo.

Bij RJ Safety & Security geloven we in het bouwen van een veilige en onbezorgde samenleving. Onze drijfveren zijn integriteit, verbinding en daadkracht, die de kern vormen van al onze activiteiten en partnerships. Wij staan bekend als een hoogwaardige en vooruitstrevende totaalaanbieder in veiligheid en beveiliging. met de dienstencategorieën opleidingen, meldkamer, beveiliging, risico analyse en hospitality diensten.

RJ Safety & Security in Hengelo

Rj Safety & Security is inmiddels het grootste particuliere beveiligingsbedrijf van Overijssel. Vanaf maart 2021 heeft RJ Safety & Security een deel van haar activiteiten ondergebracht aan de Jan Tinbergenstraat op het bedrijventerrein Westermaat in Hengelo. Zo kan RJ Safety & Security haar klanten in Hengelo en omgeving nog beter bedienen.

Bij verschillende bedrijventerreinen rondom Hengelo hebben wij collectieve beveiliging uitgevouwen. De resultaten spreken voor zich. Een daling in het aantal inbraken, een daling in het aantal valse meldingen, een individuele kostenbesparing en een veiliger gevoel op het bedrijventerrein. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf of bedrijventerrein in Hengelo (of elders in de regio) kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op. We staan voor u klaar met gedegen advies en adequate dienstverlening.

Daarnaast zijn we regelmatig op zoek naar collega’s in de regio Hengelo. Geïnteresseerd? bekijk dan onze beveiliging vacatures in de omgeving van Hengelo.

Veiligheidsadvies op maat voor bedrijven in Hengelo

RJ Safety & Security brengt gebalanceerde adviezen uit, waarbij het inzetten van mens en techniek altijd het uitgangspunt is. Wanneer wij dit plan samen hebben doorlopen, kijken we naar het beschikbare budget en de mogelijkheden, alvorens wij het plan uitvoeren. Uw beschikbare budgetten worden in het kader van veiligheid zo efficiënt mogelijk ingezet.

Vanuit ons opleidingscentrum bieden wij een breed pakket opleidingen aan, op het gebied van EHBO, AED, BHV, BBMI en VCA. Hierbij kunt u het theoriegedeelte online volgen en het praktijkgedeelte in ons trainingscentrum gesitueerd in het buitengebied tussen Enschede en Hengelo.

Kortom, wilt u er alles aan doen om uw bedrijf naar een hoger security level te brengen? Wij komen graag met u in gesprek om u uit te leggen hoe wij dat doen.

"Wij vertellen u graag meer over ons totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten!"

360° veiligheid

RJ Safety & Security benadert veiligheid en beveiliging als een integraal concept vanuit een 360° perspectief. Personen, objecten, digitale omgeving en continuïteit bij een calamiteit zijn hierbij de vier essentiële pilaren. Deze benadering borgt dat alle benodigde maatregelen voor het creëren van een optimale veilige situatie aanwezig en sluitend zijn. Zo bent u verzekerd van de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s en realiteit.

Door een nauwe samenwerking met u, maar ook tussen onze afdelingen, bent u verzekerd van een veiligheidsplan dat geheel inspeelt op de behoefte van uw onderneming, instelling of organisatie. Zodoende krijgt u altijd het beste beveiliging advies.

Naast het opstellen van een Integraal securityplan kan RJ Safety & Security de uitvoering hiervan ook voor u verzorgen. Onze business units Beveiliging, Monitoring Operations Center en Opleidingen hebben alle mensen en middelen in huis om u compleet te ontzorgen van consultant tot cameraplan en beveiliger.

Veiligheidsopleidingen in de omgeving van Hengelo

Onder andere: EHBO-, Heftruck-, Weerbaarheids- en BHV-opleidingen

Personen binnen uw organisatie zijn een essentiële peiler op het gebied van veiligheid. Om deze peiler optimaal te benutten bieden wij diverse veiligheidsopleidingen, beroepsopleidingen en weerbaarheidsopleidingen. Deze opleidingen worden gegeven in het trainingscentrum bij RJ Safety & Security (gelegen in de directe omgeving van Hengelo op de Twente Safety Campus bij Airport Twente) of kan in-company aangeboden worden.

Een greep uit onze opleidingen

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!