Beveiliging in Hengelo

Van A tot Z denken we met u mee en zorgen we voor een oplossing die volledig aansluit bij uw bedrijfsvoering.

RJ Safety & Security heeft vestigingen door heel Twente waaronder een vestiging in Hengelo.

Direct offerte aanvragen

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Met ons brede scala aan diensten kunnen wij een totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten leveren en door-to-door oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk. Met ruim 23 jaar ervaring zijn wij hét grootste en meest ervaren beveiligingsbedrijf in Oost Nederland en nu dus ook in Hengelo.

RJ Safety & Security in Hengelo

Rj Safety & Security is inmiddels het grootste particuliere beveiligingsbedrijf van Overijssel. Vanaf maart 2021 heeft RJ Safety & Security een deel van haar activiteiten ondergebracht aan de Jan Tinbergenstraat op het bedrijventerrein Westermaat in Hengelo. Zo kan RJ Safety & Security haar klanten in Hengelo en omgeving nog beter bedienen.

Bij verschillende bedrijventerreinen rondom Hengelo hebben wij collectieve beveiliging uitgevouwen. De resultaten spreken voor zich. Een daling in het aantal inbraken, een daling in het aantal valse meldingen, een individuele kostenbesparing en een veiliger gevoel op het bedrijventerrein. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf of bedrijventerrein in Hengelo (of elders in de regio) kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op. We staan voor u klaar met gedegen advies en adequate dienstverlening.

Veiligheidsadvies op maat voor bedrijven in Hengelo

RJ Safety & Security brengt gebalanceerde adviezen uit, waarbij het inzetten van mens en techniek altijd het uitgangspunt is. Wanneer wij dit plan samen hebben doorlopen, kijken we naar het beschikbare budget en de mogelijkheden, alvorens wij het plan uitvoeren. Uw beschikbare budgetten worden in het kader van veiligheid zo efficiënt mogelijk ingezet.

Kortom, wilt u er alles aan doen om uw bedrijf naar een hoger security level te brengen? Wij komen graag met u in gesprek om u uit te leggen hoe wij dat doen.

"Wij vertellen u graag meer over ons totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten!"

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!