U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Beveiliging Hengelo

RJ Safety & Security

Voor goede beveiliging in Hengelo kunt u terecht bij RJ Safety & Security. Sinds maart 2021 hebben wij ook een locatie in Hengelo. Meer dan 23 jaar is RJ Safety & Security een gevestigde naam in Twente. Met nu ook een locatie in Hengelo.

RJ levert een breed scala aan beveiligingsdiensten, waardoor wij een totaalconcept leveren: geen beveiligingsuitdaging is ons te groot. Onze kennis en jarenlange ervaring in alle facetten van beveiliging, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid. Daardoor zijn wij inzetbaar voor zowel de zakelijke als particuliere markt in Hengelo

Verschillende diensten in Hengelo

De beveiligingsmethode van RJ Safety & Security wordt op meerdere manieren aangevlogen; er zijn immers meerdere manieren van beveiligen. Zoals onze mobiele surveillance die een openingsronde uitvoert, evenals een sluitingsronde. Tevens voeren zij alarmopvolging en surveillance van een (bedrijven)terrein uit. Bij objectbeveiliging neigt men al gauw naar een bewaker bij de ingang, maar bij ons wordt dat ook gecombineerd met de functie van een baliemedewerker of receptionist.

RJ levert maatwerk als het gaat om het vervoeren van Geld- en Waardetransporten. Onze dienst bij evenementen gaat ook een stuk verder dan het enkel leveren van beveiligers. Onze beveiligers worden versterkt door EHBO’ers en brandwachten. De Video & Service Centrale van RJ ondersteunt door middel van mobile camera-units het team bij evenementen.

Algemeen - FB

360° veiligheid

Een goed geschreven integraal security plan, dat álle veiligheidsaspecten meeneemt, is van essentieel belang. Beveiliging vermindert daardoor risico’s en verhoogt de veiligheid.

RJ Safety & Security benadert veiligheid en beveiliging als een integraal concept vanuit een 360° perspectief. Personen, objecten, digitale omgeving en continuïteit bij een calamiteit zijn hierbij de vier essentiële pilaren. Deze benadering borgt dat alle benodigde maatregelen voor het creëren van een optimale veilige situatie aanwezig en sluitend zijn. Zo bent u verzekerd van de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s en realiteit.

RJ Safety & Security in Hengelo

RJ Safety & Security vindt zijn oorsprong op een zolderkamer in Enschede. In eerste instantie met de focus op opleidingen en persoonsbeveiliging. In de loop der jaren is het pakket aan diensten uitgebreid. Inmiddels zijn we het grootste particuliere beveiligingsbedrijf van Overijssel. Sinds maart 2021 zit RJ ook in Hengelo. Zo kunnen we ook in Hengelo dichter bij onze klanten blijven, waardoor we in Hengelo het succes van ons product kunnen leveren.

Waarom kiezen zoveel bedrijven voor RJ Safety & Security?

RJ Safety & Security is een dynamisch bedrijf met een enorme diversiteit aan beveiligingstaken. Ze zijn continue bezig met het verbeteren van hun dienstverlening. Ze willen vernieuwend zijn, zoals beveiligen van bedrijven met behulp van Drones. En door onze integrale aanpak zijn we in staat om voor een compleet bedrijventerrein, voor grote en kleine bedrijven alsook particulieren de juiste oplossing te bieden als het gaat om beveiliging.

Bent u nieuwsgierig wat RJ Safety & Security voor u kan betekenen? Bel, mail of laat uw gegevens hier achter. We gaan graag met u in gesprek!

Wij staan voor u klaar

Het team van RJ bestaat uit ruim 250 medewerkers die zowel op locatie als op kantoor werkzaam zijn.

Hierbij willen we u graag voorstellen aan het commerciële team van RJ Safety & Security.

    Copyright RJ Safety & Security

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief