Beveiliging in Losser

Vertrouw op onze gespecialiseerde kennis en ervaring voor uw beveiligingsbehoeften. RJ Safety & Security, met meerdere Twentse vestigingen, is altijd dichtbij, ook in Losser!

Direct offerte aanvragen

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Kies voor 360° beveiliging in Losser

Bij RJ Safety & Security zijn we sterk in oplossingen. Actief meedenken staat centraal. Ons aanbod van diensten is divers en we maken gebruik van slimme technologie om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Of het nu gaat om veiligheid, beveiliging of training, we zijn experts in al deze domeinen. Dit doen we al meer dan 25 jaar. Geen wonder dat we het grootste (particuliere) beveiligingsbedrijf in Overijssel zijn.

Beveiliging en veiligheid als totaalconcept in Losser

Als een doorgewinterd en gespecialiseerd beveiligingsbedrijf bieden wij u een allesomvattend scala aan diensten, variërend van objectbeveiliging en mobiele surveillance tot beveiliging van bedrijventerreinen. Deze uitgebreide aanpak heeft in Losser al geleid tot een diversiteit aan gerenommeerde opdrachtgevers. Onze betrokkenheid bij evenementenbeveiliging houdt ons ook regelmatig actief in Losser en omliggende gebieden.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse opleidingen. Van professionele trainingen tot cursussen op het gebied van veiligheid en weerbaarheid, zoals EHBO, AED, BHV, BBMI en VCA. Onze unieke Twente Safety Campus, gelegen nabij Losser, biedt uitstekende faciliteiten hiervoor. Indien uw voorkeur uitgaat naar BHV-trainingen binnen uw eigen bedrijf, staan we klaar om op locatie in Losser onze BHV-trainingen te verzorgen.

Of het nu gaat om het beveiligen van uw bedrijf, zorginstelling of het opleiden van uw personeel, wij staan voor u klaar. Kunnen wij u van dienst zijn?

Wist u dat we ons team graag willen versterken met nieuwe collega’s? In de regio Losser hebben we diverse openstaande vacatures. Geïnteresseerd? Neem een kijkje bij onze beveiligingsvacatures in de regio Losser.

Profiteer van een veiligheidsplan op maat

RJ Safety & Security staat voor optimale service en het realiseren van een veilige omgeving, waarbij maatwerk en klanttevredenheid centraal staan. Samen met u maken we een veiligheidsplan op basis van uw wensen en budget. Veiligheid staat bij ons altijd voorop, maar we houden vanzelfsprekend volop rekening met uw identiteit als bedrijf, uw visie en uw budget.

Wilt u het beveiligingsniveau van uw bedrijf omhoog brengen? Laten we dan eens afspreken, we vertellen u graag welke oplossingen wij u kunnen bieden.

"Wij vertellen u graag meer over ons totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten!"

Uw veiligheid gewaarborgd

Als het gaat om veiligheid en beveiliging levert RJ Safety & Security geen half werk. Zo benaderen we calamiteiten vanuit verschillende perspectieven: personen, objecten, digitale omgeving en continuïteit. Daarbij houden we de balans tussen risico en realiteit nauwlettend in de gaten. Op die manier zorgen wij ervoor dat de veiligheid gewaarborgd is en blijft. Daar kunt u op vertrouwen. Samenwerking is key als het gaat om het opstellen van een integraal securityplan. Samenwerking met u, maar ook tussen onze afdelingen onderling. Bij de uitvoering van uw veiligheidsplan op maat werken onze business units Beveiliging, Monitoring Operations Center en Opleidingen nauw samen om u precies dat te bieden waar uw situatie om vraagt. Van cameratoezicht tot beveiligers en van consultancy tot een BHV training op locatie.

Ontdek onze veiligheidsopleidingen nabij Losser

Veiligheids-, Weerbaarheids- en Beroepsopleidingen

Veiligheid staat of valt met de personen binnen uw organisatie. Onze veiligheidsopleidingen, beroepsopleidingen en weerbaarheidsopleidingen zijn erop gericht het risico op incidenten te beperken en bescherming te bieden. We geven deze opleidingen in ons eigen trainingscentrum (de Twente Safety Campus bij Airport Twente, op korte afstand van Losser) of bij u op locatie.

Een greep uit onze opleidingen

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!