Advies & consultancy

RJ Safety & Security beschikt over ervaren consultants die in staat zijn alle bekende en onbekende risico’s in kaart te brengen.

Direct offerte aanvragen

Sparringpartner & adviseur

Ervaren security consultants

Concreet beveiligingsplan

Sparringpartner & adviseur

Ervaren security consultants

Concreet beveiligingsplan

Security advies & consultancy

Bij RJ Safety & Security staat het woord veiligheid altijd bovenaan het lijstje. Of u nou een zorginstelling heeft, een onderneming, een school, een bouwterrein of particulier bent, wij vinden veiligheid van uw werk- en/of woonomgeving, uw werknemers en uw bezoekers van optimaal belang. Maak gebruik van onze dienst security advies en we helpen u graag met het in kaart brengen van alle risico’s. Vervolgens gaan we samen met u en uw medewerkers aan de slag om een zo veilig mogelijke omgeving te creëren.

De sparringpartner en adviseur op het gebied van veiligheid

Wij zijn voor vele klanten en relaties dé sparringpartner en adviseur op het gebied van veiligheid. RJ Safety & Security beschikt over ervaren beveiliging consultants die in staat zijn alle bekende en onbekende risico’s van uw onderneming, instelling of organisatie in kaart te brengen (risicoscan). Samen met u stellen wij een plan op en nemen daar alle afgesproken aspecten in mee. Denk hierbij aan beveiliging, monitoring en opleidingen. Wanneer wij dit plan samen hebben doorlopen, kijken we naar het beschikbare budget en de mogelijkheden alvorens wij het plan uitvoeren. Onze security advies & consultancy afdeling zorgt voor de perfecte afstemming tussen uw organisatie en de business units van RJ Safety & Security.

Een 360° veiligheidsbenadering

Veel risico’s worden over het hoofd gezien, maar zijn wel van essentieel belang voor een veilig verloop van zaken. Met een Integraal Securityplan bent u in staat risico’s te voorkomen of direct te handelen indien zich een onverwachte situatie voordoet.

Onze benadering wordt vanuit een 360° perspectief verricht. Dit betekent dat bij een security advies wordt gekeken naar álle veiligheidsrisico’s aan de hand van vier essentiële pilaren: personen, objecten, de digitale omgeving en continuïteit bij een calamiteit. Deze benadering borgt dat alle benodigde maatregelen voor het creëren van een optimale veilige situatie aanwezig en sluitend zijn.

Ervaren beveiliging consultants

Nauwe samenwerking in beveiliging advies en uitvoering

Door een nauwe samenwerking met u, maar ook tussen onze afdelingen, bent u verzekerd van een veiligheidsplan dat geheel inspeelt op de behoefte van uw onderneming, instelling of organisatie. Zodoende krijgt u altijd het beste beveiliging advies.

Beveiliging, monitoring en opleiden

Naast het opstellen van een Integraal securityplan kan RJ Safety & Security de uitvoering hiervan ook voor u verzorgen. Onze business units BeveiligingMonitoring Operations Center en Opleidingen hebben alle mensen en middelen in huis om u compleet te ontzorgen van consultant tot cameraplan en beveiliger.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!