U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Security consultancy

Bij RJ Safety & Security staat het woord veiligheid altijd bovenaan ons lijstje. Of u nou een zorginstelling heeft, een onderneming, een school, een bouwterrein of particulier bent, wij vinden veiligheid van uw werk/woonomgeving, uw werknemers en uw bezoekers van optimaal belang.

Wij zijn voor vele klanten en relaties dé sparringpartner en adviseur op het gebied van veiligheid. RJ Safety & Security beschikt over ervaren consultants die in staat zijn alle bekende en onbekende risico’s van uw onderneming, instelling of organisatie in kaart te brengen (risicoscan). Samen met u stellen wij een plan op en nemen daar alle afgesproken aspecten in mee. Denk hierbij aan beveiliging, monitoring en opleidingen. Wanneer wij dit plan samen hebben doorlopen, kijken we naar het beschikbare budget en de mogelijkheden alvorens wij het plan uitvoeren. Onze consultancy afdeling zorgt voor de perfecte afstemming tussen uw organisatie en de business units van RJ Safety & Security.

Een 360° veiligheidsbenadering

Veel risico’s worden over het hoofd gezien maar zijn wel van essentieel belang voor een veilig verloop van zaken. Met een Integraal Securityplan bent u in staat risico’s te voorkomen of direct te handelen indien zich een onverwachtse situatie voordoet.

Onze benadering wordt vanuit een 360° perspectief verricht. Dit betekent dat wordt gekeken naar álle veiligheidsrisico’s aan de hand van vier essentiële pilaren; personen, objecten, de digitale omgeving en continuïteit bij een calamiteit. Deze benadering borgt dat alle benodigde maatregelen voor het creëren van een optimale veilige situatie aanwezig en sluitend zijn.

Nauwe samenwerking in advies en uitvoering

Door een nauwe samenwerking met niet alleen u, maar ook tussen onze afdelingen, bent u verzekerd van een veiligheidsplan dat geheel inspeelt op de behoefte van uw onderneming, instelling of organisatie.

Complete ontzorging op het gebied van beveiliging, monitoring en opleiden

Naast het opstellen van een Integraal securityplan kan RJ Safety & Security de uitvoering hiervan ook voor u verzorgen. Onze business Units Beveiliging, Monitoring Operations Center en Opleidingen hebben alle mensen en middelen in huis om u compleet te ontzorgen van cameraplan tot beveiliger.

Benieuwd wat onze security consultants voor u kunnen betekenen? Wij zien uw ingevulde contactformulier graag tegemoet. Direct meer informatie, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

    Copyright RJ Safety & Security

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief