Beveiliging in Borne

Al uw wensen op het gebied van beveiliging en veiligheid, aangepast op uw situatie, uitgevoerd door één organisatie? Vertrouw op onze kennis en ervaring.

Met meerdere vestigingen is RJ Safety & Security altijd in de buurt. Dus ook bij u in Borne!

Direct offerte aanvragen

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Kies voor veiligheid met onze beveiligingsdiensten in Borne

Bij RJ Safety & Security denken we graag in oplossingen. Proactieve oplossingen. Wij leveren daarom een divers aanbod aan diensten, waarbij we slimme technologie inzetten om u op maat gemaakte oplossingen te bieden. Als het om veiligheid, beveiligen en opleiden gaat, zijn wij van alle markten thuis. En dat al meer dan 25 jaar. Niet voor niets zijn wij het grootse (particuliere) beveiligingsbedrijf van Overijssel.

Beveiliging en veiligheid als totaalconcept in Borne

Als ervaren en gespecialiseerd beveiligingsbedrijf leveren wij u een totaalconcept aan diensten op het gebied van bijvoorbeeld objectbeveiliging, mobiele surveillance en beveiliging van bedrijventerreinen. Dat heeft ons in Borne al een diversiteit aan grote opdrachtgevers opgeleverd. Ook op het gebied van evenementenbeveiliging zijn we regelmatig in Borne en omgeving actief.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verschillende opleidingen. Van beroepsopleidingen, tot veiligheids- en weerbaarheidsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan EHBO, AED, BHV, BBMI en VCA trainingen. Onze unieke Twente Safety Campus, niet ver van Borne, biedt daarvoor uitstekende mogelijkheden. Heeft u de voorkeur voor BHV trainingen in uw eigen bedrijf? Dan komen we met plezier naar Borne om onze BHV trainingen op locatie te verzorgen.

Of het nu gaat om de beveiliging uw bedrijf, zorginstelling of de opleiding van uw medewerkers, we zijn er voor u. Kunnen we u ook helpen?

Wist u dat we ons team graag met nieuwe collega’s willen versterken? We hebben diverse vacatures in de regio Borne. Geïnteresseerd? Bekijk dan onze beveiliging vacatures in de regio Borne.

Profiteer van een veiligheidsplan op maat

RJ Safety & Security staat voor optimale service en het realiseren van een veilige omgeving, waarbij maatwerk en klanttevredenheid centraal staan. Samen met u maken we een veiligheidsplan op basis van uw wensen en budget. Veiligheid staat bij ons altijd voorop, maar we houden vanzelfsprekend volop rekening met uw identiteit als bedrijf, uw visie en uw budget.

Wilt u het beveiligingsniveau van uw bedrijf omhoog brengen? Laten we dan eens afspreken, we vertellen u graag welke oplossingen wij u kunnen bieden.

"Wij vertellen u graag meer over ons totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten!"

Uw veiligheid gewaarborgd

Als het gaat om veiligheid en beveiliging levert RJ Safety & Security geen half werk. Zo benaderen we calamiteiten vanuit verschillende perspectieven: personen, objecten, digitale omgeving en continuïteit. Daarbij houden we de balans tussen risico en realiteit nauwlettend in de gaten. Op die manier zorgen wij ervoor dat de veiligheid gewaarborgd is en blijft. Daar kunt u op vertrouwen. Samenwerking is key als het gaat om het opstellen van een integraal securityplan. Samenwerking met u, maar ook tussen onze afdelingen onderling. Bij de uitvoering van uw veiligheidsplan op maat werken onze business units Beveiliging, Monitoring Operations Center en Opleidingen nauw samen om u precies dat te bieden waar uw situatie om vraagt. Van cameratoezicht tot beveiligers en van consultancy tot een BHV training op locatie.

Ontdek onze veiligheidsopleidingen nabij Borne

BHV, VCA, EHBO, Heftruck, Agressiebeheersing of BMI

Veiligheid staat of valt met de personen binnen uw organisatie. Onze veiligheidsopleidingen, beroepsopleidingen en weerbaarheidsopleidingen zijn erop gericht het risico op incidenten te beperken en bescherming te bieden. We geven deze opleidingen in ons eigen trainingscentrum (de Twente Safety Campus bij Airport Twente, op korte afstand van Borne) of bij u op locatie.

Een greep uit onze opleidingen

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!