Beveiliging in Deventer

Met vestigingen door heel Overijssel is RJ Safety & Security uw partner voor veiligheid in Deventer. Van A tot Z denken we met u mee en zorgen we voor een passende oplossing.

Direct offerte aanvragen

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

RJ Safety & Security heeft diepe wortels in Deventer en verspreidt zich over heel Overijssel. Onze lokale betrokkenheid blijkt uit onze activiteiten op bedrijventerreinen zoals A1 Bedrijvenpark en Kloosterlanden, en onze bijdrage aan wijken zoals het Bergkwartier. Met zakelijke dienstverlening, waaronder evenementenbeveiliging en trainingen in EHBO, BHV en VCA, dragen we actief bij aan de veiligheid en het welzijn van Deventer en omliggende gebieden.

RJ Safety & Security in Deventer

In de schaduw van de historische torens en over de kronkelende straatjes van Deventer, heeft RJ Safety & Security stevig wortel geschoten in deze bruisende regio. Met vestigingen in de provincie Overijssel, omarmen we met trots de diversiteit van deze stad en de omliggende dorpen zoals Bathmen en Diepenveen. Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen zakelijke belangen; het zit in ons DNA om de gemeenschap te dienen. Op de bedrijvenparken zoals A1 Bedrijvenpark en Kloosterlanden, waar bedrijvigheid bloeit, en in de sfeervolle wijken zoals het Bergkwartier, zijn we regelmatig te vinden om zowel bedrijven als bewoners een geruststellend gevoel van veiligheid te bieden. Of het nu gaat om het beveiligen van lokale evenementen, het trainen van teams in EHBO, BHV, en VCA, RJ Safety & Security vervult een essentiële rol in de zakelijke dienstverlening en veiligheidsbewustzijn van de Deventer regio.

Uw veiligheidsbeleid op maat

RJ Safety & Security bouwt sterke veiligheidsallianties in de bruisende regio van Oost Nederland, waaronder steden zoals Almelo, Apeldoorn, Enschede, Kampen, Zutphen en Zwolle. Onze evenwichtige adviezen focussen op de optimale inzet van mens en techniek. Samen doorlopen we het plan, waarbij we uw beschikbare budget en mogelijkheden zorgvuldig overwegen alvorens tot uitvoering over te gaan. Op deze wijze zetten we uw budgetten op het gebied van veiligheid efficiënt in.

Wilt u uw bedrijf naar een hoger security level tillen? Laten we in gesprek gaan, zodat we u kunnen uitleggen hoe wij dit realiseren!

"Wij vertellen u graag meer over ons totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten!"

Uw veiligheid gewaarborgd

Als het gaat om veiligheid en beveiliging levert RJ Safety & Security geen half werk. Zo benaderen we calamiteiten vanuit verschillende perspectieven: personen, objecten, digitale omgeving en continuïteit. Daarbij houden we de balans tussen risico en realiteit nauwlettend in de gaten. Op die manier zorgen wij ervoor dat de veiligheid gewaarborgd is en blijft. Daar kunt u op vertrouwen. Samenwerking is key als het gaat om het opstellen van een integraal securityplan. Samenwerking met u, maar ook tussen onze afdelingen onderling. Bij de uitvoering van uw veiligheidsplan op maat werken onze business units Beveiliging, Monitoring Operations Center en Opleidingen nauw samen om u precies dat te bieden waar uw situatie om vraagt. Van cameratoezicht tot beveiligers en van consultancy tot een BHV training op locatie.

Ontdek onze veiligheidsopleidingen nabij Deventer

BHV, VCA, EHBO, Heftruck, Agressiebeheersing of BMI

Veiligheid staat of valt met de personen binnen uw organisatie. Onze veiligheidsopleidingen, beroepsopleidingen en weerbaarheidsopleidingen zijn erop gericht het risico op incidenten te beperken en bescherming te bieden. We geven deze opleidingen in ons eigen trainingscentrum vlakbij Deventer, of bij u op locatie.

Een greep uit onze opleidingen

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!