BHV in Haaksbergen

Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om voor een BHV-opleiding naar een externe locatie te gaan. Daarom bieden we de mogelijkheid om BHV’ers op uw eigen locatie in Haaksbergen te trainen. Daarnaast beschikken we over ons eigen trainingscentrum vlakbij Haaksbergen nabij de N18 in Enschede en op het voormalige Vliegveld Twente.

Direct offerte aanvragen

Met certificaat of diploma

BHV op locatie mogelijk

Eigen BHV trainigscentrum vlakbij Haaksbergen

Met certificaat of diploma

BHV op locatie mogelijk

Eigen BHV trainigscentrum vlakbij Haaksbergen

BHV in Haaksbergen: Realistische trainingen op uw eigen locatie of in ons trainingscentrum

BHV’ers (bedrijfshulpverleners) zijn van cruciaal belang voor de veiligheid en gezondheid van u en uw medewerkers. Volgens de Arbowet is het verplicht om BHV’ers in uw bedrijf te hebben. Het opleiden van (toekomstige) BHV’ers binnen uw organisatie is daarom van groot belang.

Bij RJ Safety & Security begrijpen we dat sommige ondernemers en inkopers de voorkeur geven aan trainingen op hun eigen locatie. Dit biedt gemak voor de medewerkers en stelt ons in staat om specifiek in te gaan op de unieke omgeving van uw organisatie. Wij bieden trainingen aan op twee eigen locaties. Zo hebben wij een eigen trainingslocatie nabij de N18 in Enschede. Vanuit Haaksbergen staat u binnen 15 minuten bij ons voor de deur. Daarnaast hebben we ons eigen high-tech trainingscentrum vlakbij op de voormalige vliegbasis Twenthe.

In ons eigen trainingscentrum kunnen we trainingen nog realistischer maken door het gebruik van alle faciliteiten die daar aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het daadwerkelijk blussen van een brand of het simuleren van een ontsnapping uit een met rook gevuld gebouw. Het is interessant om te weten dat zelfs de brandweer dezelfde locatie gebruikt voor hun trainingen.

Of u nu kiest voor een training op uw eigen locatie in Haaksbergen of gebruik wilt maken van ons trainingscentrum, bij RJ Safety & Security zorgen we ervoor dat uw BHV-training aansluit bij uw specifieke behoeften en een waardevolle leerervaring biedt voor uw medewerkers.

Onze BHV opleidingen

Bij RJ Safety & Security bieden wij u diverse BHV cursussen aan waaronder BHV basis en BHV herhaling. Na afloop van de respectievelijke cursus krijgt u van ons uiteraard een certificaat.


BHV basiscursus

De basiscursus BHV wordt in twee delen verdeeld, praktijk en theorie. Het theorie gedeelte is bij ons volledig online te volgen, u heeft alleen een internetverbinding nodig. U kunt stoppen met de e-learning en op een later moment weer verder gaan. […]

Bekijk deze opleiding >


BHV herhalingscursus

Om de geldigheid van uw BHV diploma te behouden dient u jaarlijks een BHV-herhalingscursus te volgen. De theorie van deze herhalingscursus kan eveneens online worden gevolgd, dit scheelt u tijd en zo kunt de theorie nog een rustig na lezen. […]

Bekijk deze opleiding >


 

BHV training in Twente en de Achterhoek

Ons innovatieve trainingslocatie in Enschede maakt het voor ons mogelijk om onze cursisten zo realistisch mogelijk te kunnen voorbereiden op praktijksituaties. Dit hightech trainingscentrum behoort tot één van de meest professionele trainingscentra in Nederland. Gelegen in het oosten van Enschede dichtbij de snelweg is dit trainingscentrum zeer makkelijk bereikbaar. Wij hebben regelmatig BHV-cursisten uit de regio Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Haaksbergen. Wij geven trainingen en opleidingen binnen ons eigen trainingscentrum of op de eigen locatie van de klant.

BHV cursus op eigen locatie

BHV cursus bij uw bedrijf, school of instelling

In de grotere organisaties zijn vaak meerdere bedrijfshulpverleners verplicht en deze zullen ook jaarlijks hun BHV diploma moeten vernieuwen. Dan kan het makkelijk zijn dat de BHV cursus bij uw bedrijf, school, kantoor, sportvereniging of instelling wordt gegeven, onze gecertificeerde instructeurs komen dan naar uw eigen locatie. Dit soort groepstrainingen worden veelal gegeven vanaf een groepsgrootte van 7 à 8 personen. Bent u benieuwd of dit ook voor u mogelijk is, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Direct inschrijven voor een BHV Cursus

Al onze BHV trainingen worden online weergegeven in onze opleidingskalender. Bekijk alle trainingsdata in het opleiding-overzicht en schrijf u direct in voor de gewenste training op een datum naar keuze.

“Een leuke bijkomstigheid, als u een BHV cursus bij RJ Safety & Security hebt gevolgd kunt u dit als vaardigheid toevoegen op LinkedIn.”

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!