BHV in Alkmaar

Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om voor een BHV-opleiding naar onze trainingslocatie te komen. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om uw BHV’ers op uw eigen locatie in Alkmaar te trainen.

Direct offerte aanvragen

Met certificaat of diploma

BHV op locatie mogelijk

Eigen BHV trainigslocatie in Alkmaar

Met certificaat of diploma

BHV op locatie mogelijk

Eigen BHV trainigslocatie in Alkmaar

BHV in Alkmaar: Op maat gemaakte trainingen voor uw organisatie

Als bedrijfseigenaar in Alkmaar begrijpt u het belang van een veilige werkomgeving. BHV’ers spelen hierbij een cruciale rol. Bij RJ Safety & Security bieden we op maat gemaakte BHV trainingen aan die aansluiten bij de behoeften van uw organisatie.
Of u nu trainingen op uw eigen locatie in Alkmaar wilt of gebruik maakt van onze trainingsfaciliteit, wij zorgen voor een waardevolle ervaring. Ons centrum in Alkmaar biedt realistische scenario’s en professionele faciliteiten om uw medewerkers voor te bereiden op noodsituaties.
Met ervaren instructeurs en een praktijkgerichte aanpak zorgen we ervoor dat uw BHV’ers goed voorbereid zijn. Investeer vandaag in de veiligheid van uw bedrijf met RJ Safety & Security.

Onze BHV opleidingen

Bij RJ Safety & Security bieden wij u diverse BHV cursussen aan waaronder BHV basis en BHV herhaling. Na afloop van de respectievelijke cursus krijgt u van ons uiteraard een certificaat.


BHV basiscursus

De basiscursus BHV wordt in twee delen verdeeld, praktijk en theorie. Het theorie gedeelte is bij ons volledig online te volgen, u heeft alleen een internetverbinding nodig. U kunt stoppen met de e-learning en op een later moment weer verder gaan. […]

Bekijk deze opleiding >


BHV herhalingscursus

Om de geldigheid van uw BHV diploma te behouden dient u jaarlijks een BHV-herhalingscursus te volgen. De theorie van deze herhalingscursus kan eveneens online worden gevolgd, dit scheelt u tijd en zo kunt de theorie nog een rustig na lezen. […]

Bekijk deze opleiding >


 

BHV training in Alkmaar

Onze professionele trainingsfaciliteit in Alkmaar stelt ons in staat om onze cursisten optimaal voor te bereiden op realistische praktijksituaties. Bij RJ Safety & Security streven we ernaar om onze trainingen zo effectief en relevant mogelijk te maken, zodat onze cursisten goed voorbereid zijn op verschillende noodsituaties. Of het nu gaat om brandbestrijding, EHBO of ontruimingsoefeningen, onze ervaren instructeurs zorgen voor een leerzame en interactieve leerervaring. We bieden niet alleen trainingen op onze eigen locatie, maar kunnen ook op locatie van de klant komen om de trainingen aan te bieden, wat extra gemak en flexibiliteit biedt voor onze klanten.

Naast BHV trainingen in Alkmaar bieden we landelijke dekking met onze trainingen op locatie. Verder hebben we eigen trainingslocaties in Enschede (Twente Safety Campus), Deventer, Almere, Amersfoort, Apeldoorn en Emmen.

BHV cursus op eigen locatie

BHV cursus bij uw bedrijf, school of instelling

In de grotere organisaties zijn vaak meerdere bedrijfshulpverleners verplicht en deze zullen ook jaarlijks hun BHV diploma moeten vernieuwen. Dan kan het makkelijk zijn dat de BHV cursus bij uw bedrijf, school, kantoor, sportvereniging of instelling wordt gegeven, onze gecertificeerde instructeurs komen dan naar uw eigen locatie. Dit soort groepstrainingen worden veelal gegeven vanaf een groepsgrootte van 7 à 8 personen. Bent u benieuwd of dit ook voor u mogelijk is, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Direct inschrijven voor een BHV Cursus

Al onze BHV trainingen worden online weergegeven in onze opleidingskalender. Bekijk alle trainingsdata in het opleiding-overzicht en schrijf u direct in voor de gewenste training op een datum naar keuze.

“Een leuke bijkomstigheid, als u een BHV cursus bij RJ Safety & Security hebt gevolgd kunt u dit als vaardigheid toevoegen op LinkedIn.”

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!