BHV Opleiding
voor zorginstellingen

25 jaar ervaring

Opleidingen op maat gegeven door experts.

Zorg specifiek

BHV Opleiding specifiek voor zorg medewerkers

In company

Trainen op locatie? Door maatwerk geen probleem.

Visie op leren

Aangepast op de individuele situatie van de cursist.

BHV Opleiding voor de zorg en zorginstellingen
In ons eigen High Tech trainingscentrum in Enschede of bij u op locatie

Medewerkers in de zorg houden zich dagelijks bezig met het verzorgen van mensen. Zij draaien hun hand niet om voor het verbinden van een wond of het behandelen van een kneuzing. BHV opleidingen en de herhalingen daarvan staan daarom niet altijd hoog op de prioriteitenlijst. Maar bedrijfshulpverlening is meer dan alleen het verlenen van spoedeisende hulp. Weten uw medewerkers bijvoorbeeld hoe ze moeten handelen in het geval er brand uitbreekt? Behalve dat de aanwezigheid van BHV’ers in iedere organisatie verplicht is, is dit in de zorg zelfs van wezenlijk belang. Voor BHV opleidingen, specifiek op de zorg gericht, kunt u terecht bij RJ Safety & Security. We komen bij u op locatie of u volgt de opleiding in ons eigen trainingscentrum in Enschede.

BHV Cursus overzicht

BHV gericht op de zorg

Binnen de zorgsector staat de zorg voor patiënten centraal, maar ook hun veiligheid en die van hun bezoekers en uw medewerkers is van groot belang. Bedrijfshulpverlening voor zorgpersoneel omvat dan ook andere taken dan bijvoorbeeld die voor kantoormedewerkers. Taken die voor medewerkers in de zorg niet vanzelfsprekend zullen zijn en die verschillen van vergelijkbare taken in andere sectoren. Denk hierbij onder andere aan het evacueren van patiënten en medewerkers bij een calamiteit in een zorginstelling. In de zorgsector heeft u bijvoorbeeld te maken met dag- en nachtsituaties en met mensen die, al dan niet tijdelijk, niet zelfredzaam zijn en die niet zo een-twee-drie buiten staan.

BHV zorginstellingen

Standaard BHV opleidingen zijn in de regel niet toereikend om met deze branchespecifieke situaties te leren omgaan. RJ Safety & Security heeft daarom een BHV cursusaanbod (bestaande uit zowel basis-, als herhalingscursussen), dat speciaal gericht is op de zorg en zorginstellingen. Interesse? Laat het ons weten, we geven u graag meer uitleg!

NIEUW: modulair leren

Met behulp van ons nieuwe lesprogramma, modulair leren, bieden we BHV trainingen aan die speciaal toegespitst zijn op een specifieke branche, waaronder de zorg. Aan de basis van deze trainingen staan een aantal verplichte modules, die ook standaard deel uitmaken van de reguliere BHV trainingen. Deze verplichte modules vullen we aan met een 60 minuten durend programma, bestaande uit modules die voor uw vakgebied essentieel zijn. Voor de zorg kan het programma er bijvoorbeeld zo uitzien:

Verplichte modules

Modules gericht op de zorg

Natuurlijk houden we rekening met het feit dat er binnen de zorg al veel medische kennis aanwezig is. We hebben daarom extra tijd en aandacht om heel specifiek te trainen op zaken als brand(wonden), ontruiming en communicatie! Heeft u zelf nog andere ideeën of toevoegingen? We horen het graag van u!

BHV opleiding in Twente en de Achterhoek

In Enschede staat onze innovatieve trainingscentrum, dat tot één van de meest professionele trainingscentra in Nederland behoort. Hier trainen we onze cursisten zo realistisch mogelijk in praktijksituaties. BHV-cursisten uit de regio (Almelo, Hengelo, Oldenzaal en Haaksbergen) bereiken ons trainingscentrum eenvoudig, omdat het dichtbij de snelweg (in het oosten van Enschede) ligt. Is een BHV training op eigen locatie handiger of beter? Ook dat is mogelijk!

Zorgspecifieke BHV opleidingen volgen?

In de zorg worden specifieke vaardigheden van BHV’ers gevraagd. Maak daarom gebruik van onze BHV basis- en jaarlijkse herhalingstrainingen, die we speciaal voor de zorg hebben ontwikkeld. Ons modulaire lesprogramma maakt het mogelijk om de training van uw medewerkers elk jaar anders in te vullen. Afwisselend, leerzaam en met bijbehorend BHV certificaat!

Vraag ons vandaag nog om een vrijblijvende offerte! Stuur ons een berichtje via info@rjsecurity.nl of bel ons op nummer 088-434 99 04.

Agressiebeheersing

Basistraining

BHV basis (Incl. AED)

inclusief E-learning

BHV herhaling

inclusief E-learning

BHV herhaling (Incl. AED)

BHV ploegleider

EHBO basis

EHBO herhaling

EHBO (BHV)

Code 95

Kinder EHBO

Preventiemedewerker

Receptionistentraining

Beheerder Brandmeldinstallatie

Ontruimingsoefening

NEN 3140 VOP/VP/KEH

Agressiebeheersing

Herhalingstraining

Basistraining CAT

Herhalingstraining CAT

Hospitality & Security

Training Paniekknop

Heftruck- / Reachtruck- / Zijladertraining Basis

BHV cursus bij uw bedrijf, school of instelling

In de grotere organisaties zijn vaak meerdere bedrijfshulpverleners verplicht en deze zullen ook jaarlijks hun BHV diploma moeten vernieuwen. Dan kan het makkelijk zijn dat de BHV cursus bij uw bedrijf, school, kantoor, sportvereniging of instelling wordt gegeven, onze gecertificeerde instructeurs komen dan naar uw eigen locatie. Dit soort groepstrainingen worden veelal gegeven vanaf een groepsgrootte van 7 à 8 personen. Bent u benieuwd of dit ook voor u mogelijk is, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Direct inschrijven voor een BHV Training

Al onze BHV trainingen worden online weergegeven in onze opleidingskalender. Bekijk alle trainingsdata in het opleiding-overzicht en schrijf u direct in voor de gewenste training op een datum naar keuze.

“Een leuke bijkomstigheid, als u een BHV cursus bij RJ Safety & Security hebt gevolgd kunt u dit als vaardigheid toevoegen op LinkedIn.”

Meer weten over onze BHV opleidingen?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact (088-434 99 04) met ons op. Wij helpen u graag verder!