Horeca specifieke
BHV Opleiding

25 jaar ervaring

Opleidingen op maat gegeven door experts.

Horeca specifiek

BHV Opleiding specifiek voor Horeca medewerkers

In company

Trainen op locatie? Door maatwerk geen probleem.

Visie op leren

Aangepast op de individuele situatie van de cursist.

Horeca BHV Opleiding
In ons eigen High Tech trainingscentrum in Enschede of bij u op locatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker in de horeca, waar u dagelijks gasten over de vloer krijgt en uw medewerkers vaak met enige haast hun werk doen. U kunt te maken krijgen met gasten die onwel worden, zich verslikken of bijvoorbeeld een allergische reactie op een voedingsmiddel hebben. Uw medewerkers lopen het risico op snij-, of brandwonden. In zo’n geval kan een goed opgeleide BHV’er het verschil maken. Bij RJ Safety & Security kunt u terecht voor een BHV basis-, of herhalingscursus, specifiek voor de horeca.

BHV Cursus overzicht

BHV op maat voor de horeca

Volgens de Arbowet zijn bedrijven verplicht om maatregelen te nemen op het gebied van bedrijfshulpverlening, om zo een veilige plek te garanderen voor medewerkers en gasten. Als horecaondernemer moet u dan ook, tijdens openingstijden, altijd ten minste één BHV’er in uw bedrijf aanwezig hebben. In een BHV cursus leert een BHV’er alles over brand, het alarmeren van de hulpdiensten en ontruimingen. Natuurlijk ontbreekt ook een spoedeisende hulp training niet. U hebt in uw horecabedrijf soms echter ook te maken met branchespecifieke calamiteiten, zoals bijvoorbeeld snij-, of brandwonden. Dan is het handig als uw BHV’er ook in dit soort situaties adequaat kan handelen.

Een BHV-cursus gericht op uw horecabedrijf. Waarin specifieke situaties die bij u voorkomen worden behandeld. Daar heeft u wat aan!

Branchespecifieke calamiteiten vragen om een specifiek cursusaanbod. Bij RJ Safety & Security bieden we BHV basis- en herhalingscursussen aan, die we helemaal hebben toegespitst op de horeca. U kunt daarvoor terecht in ons eigen trainingscentrum of we komen bij u op locatie. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden.

Modulair leren

Speciaal om branchespecifieke BHV trainingen te kunnen aanbieden, hebben we een nieuw lesprogramma ontwikkeld: modulair leren. De basis van dit lesprogramma bestaat uit een aantal verplichte modules, die ook de basis van onze BHV basis en herhalingscursussen vormen. Hieraan voegen we een aantal, voor uw branche of bedrijf essentiële, modules (met een totale duur van 60 minuten) toe. Voor de horeca bestaat ons lesprogramma bijvoorbeeld uit:

Verplichte modules

Modules gericht op de horeca


Met modulair leren kunnen we extra aandacht geven aan potentiële risico’s en calamiteiten die specifiek in de horeca voorkomen. Denkt u zelf aan een andere samenstelling van de toegevoegde modules? Geen punt. Vraag ons naar de mogelijkheden!

BHV training in Twente en de Achterhoek

Ons innovatieve trainingslocatie in Enschede maakt het voor ons mogelijk om onze cursisten zo realistisch mogelijk te kunnen voorbereiden op praktijksituaties. Dit hightech trainingscentrum behoort tot één van de meest professionele trainingscentra in Nederland. Gelegen in het oosten van Enschede dichtbij de snelweg is dit trainingscentrum zeer makkelijk bereikbaar. Wij hebben regelmatig BHV-cursisten uit de regio Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Haaksbergen. Wij geven trainingen en opleidingen binnen ons eigen trainingscentrum of op de eigen locatie van de klant.

Naast de trainingen het in High Tech trainingscentrum bieden wij tevens trainingen aan op diverse eigen lokale opleidingslocaties in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Emmen, Zutphen en Zwolle.

Een BHV cursus speciaal voor horecamedewerkers

Houd de kennis up to date en boeiend! BHV cursussen bestaan uit een basiscursus en jaarlijkse herhalingscursussen. Met ons modulair leren lesprogramma kunt u ieder jaar een anders ingevulde training samenstellen, passend bij uw bedrijf en branche.

Een BHV certificaat halen plus extra, op de horeca toegespitste, BHV training krijgen?  Met onze BHV cursussen voor de horeca maakt u dit mogelijk voor uw medewerkers. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! We zijn telefonisch bereikbaar via 088-434 99 04.

Agressiebeheersing

Basistraining

BHV basis (Incl. AED)

inclusief E-learning

BHV herhaling

inclusief E-learning

BHV herhaling (Incl. AED)

BHV ploegleider

EHBO basis

EHBO herhaling

EHBO (BHV)

Code 95

Kinder EHBO

Preventiemedewerker

Receptionistentraining

Beheerder Brandmeldinstallatie

Ontruimingsoefening

NEN 3140 VOP/VP/KEH

Agressiebeheersing

Herhalingstraining

Basistraining CAT

Herhalingstraining CAT

Hospitality & Security

Training Paniekknop

Heftruck- / Reachtruck- / Zijladertraining Basis

BHV cursus bij uw café, restaurant of hotel op locatie

In de grotere bedrijven zijn vaak meerdere bedrijfshulpverleners verplicht en deze zullen ook jaarlijks hun BHV diploma moeten vernieuwen. Dan kan het makkelijk zijn dat de BHV cursus bij uw hotel of restaurant wordt gegeven, onze gecertificeerde instructeurs kunnen dan naar uw eigen locatie komen. Dit soort groepstrainingen worden veelal gegeven vanaf een groepsgrootte van 7 à 8 personen. Bent u benieuwd of dit ook voor u mogelijk is, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Direct inschrijven voor een BHV Training

Al onze BHV trainingen worden online weergegeven in onze opleidingskalender. Bekijk alle trainingsdata in het opleiding-overzicht en schrijf u direct in voor de gewenste training op een datum naar keuze.

“Een leuke bijkomstigheid, als u een BHV cursus bij RJ Safety & Security hebt gevolgd kunt u dit als vaardigheid toevoegen op LinkedIn.”

Meer weten over onze BHV opleidingen?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact (088-434 99 04) met ons op. Wij helpen u graag verder!