Volgens de Arbowet zijn bedrijven verplicht om maatregelen te nemen op het gebied van bedrijfshulpverlening, om zo een veilige plek te garanderen voor medewerkers en gasten. Als horecaondernemer moet u dan ook, tijdens openingstijden, altijd ten minste één BHV’er in uw bedrijf aanwezig hebben. In een BHV cursus leert een BHV’er alles over brand, het alarmeren van de hulpdiensten en ontruimingen. Natuurlijk ontbreekt ook een spoedeisende hulp training niet. U hebt in uw horecabedrijf soms echter ook te maken met branchespecifieke calamiteiten, zoals bijvoorbeeld snij-, of brandwonden. Dan is het handig als uw BHV’er ook in dit soort situaties adequaat kan handelen.
Een BHV-cursus gericht op uw horecabedrijf. Waarin specifieke situaties die bij u voorkomen worden behandeld. Daar heeft u wat aan!
Branchespecifieke calamiteiten vragen om een specifiek cursusaanbod. Bij RJ Safety & Security bieden we BHV basis- en herhalingscursussen aan, die we helemaal hebben toegespitst op de horeca. U kunt daarvoor terecht in ons eigen trainingscentrum of we komen bij u op locatie. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden.