BHV opleidingen voor
sportverenigingen/sportscholen

25 jaar ervaring

Opleidingen op maat gegeven door experts.

Gericht op sport

BHV Opleiding specifiek voor Horeca medewerkers

In company

Trainen op locatie? Door maatwerk geen probleem.

Visie op leren

Aangepast op de individuele situatie van de cursist.

BHV opleidingen voor sportverenigingen/sportscholen
Veilig trainen op onze Safety Campus of op uw eigen sportlocatie

In een sportomgeving waar mensen zich inspannen en hun grenzen verleggen, liggen blessures op de loer. Daarnaast bestaat het risico op noodgevallen. Met de aanwezigheid van een bedrijfshulpverlener zorgt u ervoor dat er altijd iemand snel en adequaat kan reageren in een dergelijke situatie. Bij RJ Safety verzorgen we BHV trainingen die specifiek gericht zijn op mensen die actief zijn binnen sportscholen, sportverenigingen, of sportclubs. Mensen zoals u. Of u nu als vrijwilliger of vaste medewerker werkzaam bent, in het stadion of in de sportaccommodatie, met het volgen van een BHV training op maat in onze Safety Campus, of bij u op locatie, werkt u mee aan een veiligere werk- en sportomgeving.

BHV Cursus overzicht

BHV voor een veilige sportomgeving

Heeft uw sportclub, of -vereniging personeel in dienst? Dan geldt er een wettelijke verplichting om bedrijfshulpverlening te regelen. Die verplichting is er niet wanneer het werk alleen door vrijwilligers gedaan wordt. Toch is het ook in dat geval aan te bevelen een aantal van deze vrijwilligers een BHV opleiding te laten volgen. Bij blessures of calamiteiten kan een BHV’er snel optreden, verder letsel en gevaar voorkomen, of de situatie stabiliseren in afwachting van de hulpdiensten.

Verhoog de veiligheid binnen uw sportclub of -accommodatie en laat uw bestuurders, vrijwilligers, trainers en leiders een op basis van uw wensen samengestelde BHV training volgen, afgerond met een officieel BHV certificaat. Neem contact met ons op. We bespreken graag de talloze mogelijkheden met u. 

Modulair leren

Speciaal om branchespecifieke BHV trainingen te kunnen aanbieden, hebben we een nieuw lesprogramma ontwikkeld: modulair leren. De basis van dit lesprogramma bestaat uit een aantal verplichte modules, die ook de basis van onze BHV basis en herhalingscursussen vormen. Hieraan voegen we een aantal, voor uw branche of bedrijf essentiële, modules (met een totale duur van 60 minuten) toe. Voor sportscholen en sportverenigingen bestaat ons lesprogramma bijvoorbeeld uit:

Verplichte modules

Modules gericht op sport


Met modulair leren kunnen we extra aandacht geven aan potentiële risico’s en calamiteiten die specifiek in de horeca voorkomen. Denkt u zelf aan een andere samenstelling van de toegevoegde modules? Geen punt. Vraag ons naar de mogelijkheden!

BHV cursussen in de buurt (Twente en de Achterhoek)

RJ Safety & Security beschikt over de ideale locatie voor het verzorgen van BHV cursussen; de Safety Campus. Dit innovatieve trainingscentrum biedt ons de mogelijkheid om behalve de theorie, ook praktijksituaties te oefenen. Daarbij maken we gebruik van Lotus acteurs en realistische oefenscenario’s. De Safety Campus is voor BHV-cursisten uit Twente en de Achterhoek eenvoudig bereikbaar vanwege de gunstige ligging bij de A1. Traint u liever op uw eigen (sport)locatie? Vraag dan een sportspecifieke BHV opleiding op locatie aan.  

Veilig sporten met maatwerk BHV trainingen

Hoe vaak horen we niet over vervelende blessures, opgelopen tijdens het sporten? De aanwezigheid van getrainde BHV’ers bij uw sportvereniging, sportschool of sportaccommodatie, wettelijk verplicht of niet, is daarom geen overbodige luxe. Zorg ervoor dat iedereen veilig kan sporten bij uw sportvereniging, sportschool of sportaccommodatie met een BHV training op maat.

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan! Samen zorgen we voor een passende invulling van de BHV opleiding.

Agressiebeheersing

Basistraining

BHV basis (Incl. AED)

inclusief E-learning

BHV herhaling

inclusief E-learning

BHV herhaling (Incl. AED)

BHV ploegleider

EHBO basis

EHBO herhaling

EHBO (BHV)

Code 95

Kinder EHBO

Preventiemedewerker

Receptionistentraining

Beheerder Brandmeldinstallatie

Ontruimingsoefening

NEN 3140 VOP/VP/KEH

Agressiebeheersing

Herhalingstraining

Basistraining CAT

Herhalingstraining CAT

Hospitality & Security

Training Paniekknop

Heftruck- / Reachtruck- / Zijladertraining Basis

Meer weten over onze BHV opleidingen?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact (088-434 99 04) met ons op. Wij helpen u graag verder!