BHV Opleiding
gevaarlijke stoffen

25 jaar ervaring

Opleidingen op maat gegeven door experts.

Gevaarlijke stoffen

BHV voor het werken met gevaarlijke stoffen

In company

Trainen op locatie? Door maatwerk geen probleem.

Visie op leren

Aangepast op de individuele situatie van de cursist.

Gevaarlijke stoffen BHV Opleiding
Op onze eigen Twente Safety Campus in Enschede

In de standaard BHV opleiding is er relatief weinig aandacht voor gevaarlijke stoffen. En dat terwijl er veel bedrijven en instellingen zijn die dagelijks met gevaarlijke stoffen werken. In dit soort werkomgevingen wordt van BHV’ers net iets meer gevraagd dan het kunnen behandelen van brandwonden of het omgaan met letsel als gevolg van een bijtende stof. Bij RJ Safety & Security heeft u daarom de mogelijkheid uw BHV training uit te breiden met de module ‘gevaarlijke stoffen’. U wilt toch niet dat uw BHV’ers tekortschieten in het geval van een incident met gevaarlijke stoffen?

BHV Cursus overzicht

BHV gevaarlijke stoffen, meer dan de standaard cursus

Wordt er in uw bedrijf of instelling met gevaarlijke stoffen gewerkt? En weet u zeker dat uw bedrijfshulpverleners in staat zijn om, indien nodig, maatregelen te nemen om werknemers, bezoekers én niet te vergeten, het milieu te beschermen? Bij twijfel bieden wij u de oplossing: BHV herhalingstrainingen, aangevuld met een uitgebreide training ‘gevaarlijke stoffen’. Trainingen waarin we, in samenspraak met u, verschillende scenario’s bedenken die voor kunnen vallen tijdens werkzaamheden. Helemaal afgestemd op uw situatie dus. Meer weten? Neem dan contact met ons op. We geven graag antwoord op al uw vragen.

Troned Safety Campus, praktijkgericht trainen

Onze eigen locatie op de Safety Campus, op het voormalige Vliegveld Twente, is bij uitstek geschikt voor BHV (herhalings) trainingen, uitgebreid met een ‘gevaarlijke stoffen’ module. Op deze locatie trainen bijvoorbeeld ook brandweer, politie en hulpdiensten. Hier kunnen we specifieke praktijksituaties oefenen die tijdens uw werkzaamheden kunnen voorkomen. Na een korte theoretische voorbereiding, trainen we met kleine groepjes in onze nagebootste opslagruimte, waarin allerlei gevaarlijke stoffen (water met een kleurtje) staan. Om het nog realistischer te maken, zetten we hierbij ook Lotus slachtoffers in. In ongeveer 2 uur tijd oefenen we verschillende scenario’s. Heeft u interesse in deze op maat samengestelde aanvulling op onze BHV herhalingscursussen? Vraag ons naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte!

BHV training in Twente en de Achterhoek

Bij RJ Safety & Security bereiden we onze BHV cursisten zo realistisch mogelijk voor op situaties die in de praktijk kunnen voorkomen. Dat doen we op onze innovatieve, hightech trainingslocatie in het noorden van Enschede. Ons trainingscentrum, één van de meest professionele in Nederland, is gemakkelijk bereikbaar voor BHV-cursisten uit Twente en de Achterhoek. BHV trainingen en opleidingen geven we daarnaast ook op de eigen locatie van de klant.

Naast de trainingen in het High Tech trainingscentrum bieden wij tevens trainingen aan op diverse eigen lokale opleidingslocaties in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Emmen, Zutphen en Zwolle.

Kies voor BHV inclusief ‘gevaarlijke stoffen’ module

Menig BHV’er in bedrijven of instellingen waar met gevaarlijke stoffen gewerkt wordt, heeft onvoldoende kennis van zaken om te kunnen handelen bij een incident. Om daar verandering in aan te brengen, hebben wij de ‘gevaarlijke stoffen’ module ontwikkeld. Als aanvulling op de standaard BHV opleiding (inclusief BHV certificaat).   

De ‘gevaarlijke stoffen’ module, die we geheel op uw situatie kunnen afstemmen, is geschikt voor bedrijfshulpverleners in de industrie, chemische bedrijven, ziekenhuizen of laboratoria. Wilt u uw medewerkers ook beter voorbereiden op voorvallen waarbij gevaarlijke stoffen betrokken zijn? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan! Bel ons op 088-434 99 04.

Agressiebeheersing

Basistraining

BHV basis (Incl. AED)

inclusief E-learning

BHV herhaling

inclusief E-learning

BHV herhaling (Incl. AED)

BHV ploegleider

EHBO basis

EHBO herhaling

EHBO (BHV)

Code 95

Kinder EHBO

Preventiemedewerker

Receptionistentraining

Beheerder Brandmeldinstallatie

Ontruimingsoefening

NEN 3140 VOP/VP/KEH

Agressiebeheersing

Herhalingstraining

Basistraining CAT

Herhalingstraining CAT

Hospitality & Security

Training Paniekknop

Heftruck- / Reachtruck- / Zijladertraining Basis

BHV cursus in uw bedrijf of instelling, op maat en op locatie

Is de aanwezigheid van meerdere bedrijfshulpverleners in uw bedrijf of instelling vereist, dan is een BHV basis-, of herhalingscursus op locatie een aantrekkelijke optie. In dat geval komen onze gecertificeerde instructeurs naar uw eigen bedrijf of instelling voor een groepstraining. Dit kan al bij een groepsgrootte van 7 à 8 personen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Direct inschrijven voor een BHV opleiding

Al onze BHV trainingen worden online weergegeven in onze opleidingskalender. Bekijk alle trainingsdata in het opleiding-overzicht en schrijf u direct in voor de gewenste training op een datum naar keuze.

“Een leuke bijkomstigheid, als u een BHV cursus bij RJ Safety & Security hebt gevolgd kunt u dit als vaardigheid toevoegen op LinkedIn.”

Meer weten over onze BHV opleidingen?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact (088-434 99 04) met ons op. Wij helpen u graag verder!