BHV opleidingen
voor kantoor

25 jaar ervaring

Opleidingen op maat gegeven door experts.

Kantoor specifiek

BHV Opleiding specifiek voor kantoor medewerkers

In company

Trainen op locatie? Door maatwerk geen probleem.

Visie op leren

Aangepast op de individuele situatie van de cursist.

BHV opleidingen voor kantoor
Op onze Safety Campus in Enschede of op uw eigen locatie

Kantoorwerk lijkt op het eerste gezicht misschien niet spannend. We associëren het vaak met rustig achter een bureau zitten of staan, typen op een toetsenbord, wat telefoontjes plegen en vergaderen. Toch is het waarborgen van veiligheid, zelfs op kantoor, een belangrijk aspect waar elke werknemer rekening mee moet houden. Weten zij wat te doen bij brand bijvoorbeeld? Niet alleen is het volgen van een BHV-cursus belangrijk voor de gezondheid en veiligheid van werknemers, het is zelfs een wettelijke verplichting voor alle bedrijven met medewerkers. RJ Safety & Security biedt BHV opleidingen, die specifiek zijn afgestemd op het werken in een kantooromgeving. Volg de opleiding in ons eigen trainingscentrum in Enschede of bij u op locatie.

BHV Cursus overzicht

Waarom BHV op kantoor?

Een kantoor lijkt in eerste instantie niet de meest dynamische werkomgeving. Bedrijfshulpverlening op kantoor krijgt daarom vaak niet de aandacht die het verdient. Toch kunnen ongelukjes zoals struikelen, uitglijden of vallen, zich in een mum van tijd voordoen. BHV’ers kunnen in zo’n geval eerste hulp verlenen. Ook wanneer er bijvoorbeeld sprake is van brand of een ontruiming nodig is, treden BHV’ers adequaat op en zorgen zij ervoor dat alle medewerkers weten wat hen te doen staat.

Elke kantooromgeving is anders en brengt verschillende risico’s mee. Dit betekent dat veiligheidsmaatregelen vaak maatwerk vereisen. RJ Safety & Security biedt daarom zowel BHV basis-, als herhalingscursussen die specifiek bedoeld zijn voor kantoorpersoneel. Meer weten? Neem contact met ons op, we vertellen u er graag alles over!

Veiligheid op kantoor met BHV opleidingen op maat

Het belang van BHV op kantoor wordt vaak over het hoofd gezien. Helaas ziet men pas de waarde van BHV in op het moment dat er iets ernstigs gebeurt. Laat het niet zo ver komen en volg onze, speciaal voor kantoorpersoneel samengestelde, modulaire BHV basis- en herhalingstrainingen. Geheel naar uw wens samen te stellen en af te ronden met een officieel BHV certificaat.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Bel of mail ons of vul onderstaand contactformulier in, dan spreken we elkaar snel.

BHV training op maat

Omdat iedere branche te maken heeft met verschillende gevaren en risico’s, hebben we bij RJ Safety & security een nieuw BHV lesprogramma ontwikkeld. Modulair leren noemen we dat en het stelt ons in staat om BHV trainingen op maat aan te bieden. De basis van elke BHV opleiding (ook de reguliere BHV opleiding) bestaat uit een aantal vaste, verplichte modules, waaronder stabiele zijligging, omgang met een bewusteloos slachtoffer, verslikking en reanimeren + AED. Bij onze BHV trainingen op maat vullen we deze modules aan met een aantal voor uw bedrijf belangrijke, extra modules, die in totaal 60 minuten duren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan modules als brand/blussen, gebouwkennis, ontruimen, communicatie tijdens brand of extra EHBO kennis.

Verplichte modules

Specifieke keuze modules voor kantoren

Er zijn legio mogelijkheden om de training naar uw wensen en behoeften in te vullen. Heeft u hierover specifieke ideeën? Laat het ons weten. In samenwerking met u stellen we graag een BHV training samen die speciaal op uw bedrijf toegespitst is.

BHV opleiding in Twente en de Achterhoek

Onze BHV opleidingen vinden plaats in ons innovatieve, uiterst professionele trainingscentrum, de Safety Campus, in het noorden van Enschede. Naast een theoretisch gedeelte, trainen we hier ook met realistische oefenscenario’s en Lotus acteurs. Ons trainingscentrum ligt dichtbij de snelweg en is daarmee eenvoudig bereikbaar voor BHV-cursisten uit de regio (Almelo, Hengelo, Oldenzaal en Haaksbergen). Gaat uw voorkeur naar een BHV opleiding op eigen locatie? Geen punt. Wij komen graag bij u langs voor een in company BHV training!

Agressiebeheersing

Basistraining

BHV basis (Incl. AED)

inclusief E-learning

BHV herhaling

inclusief E-learning

BHV herhaling (Incl. AED)

BHV ploegleider

EHBO basis

EHBO herhaling

EHBO (BHV)

Code 95

Kinder EHBO

Preventiemedewerker

Receptionistentraining

Beheerder Brandmeldinstallatie

Ontruimingsoefening

NEN 3140 VOP/VP/KEH

Agressiebeheersing

Herhalingstraining

Basistraining CAT

Herhalingstraining CAT

Hospitality & Security

Training Paniekknop

Heftruck- / Reachtruck- / Zijladertraining Basis

Meer weten over onze BHV opleidingen?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact (088-434 99 04) met ons op. Wij helpen u graag verder!