BHV in Apeldoorn

Wij snappen dat het niet altijd haalbaar is om naar onze trainingslocatie te komen voor een BHV-opleiding. Daarom bieden wij ook de optie aan om uw BHV’ers bij u op locatie in Apeldoorn te trainen.

Direct offerte aanvragen

Met certificaat of diploma

BHV op locatie mogelijk

Eigen BHV trainigslocatie in Apeldoorn

Met certificaat of diploma

BHV op locatie mogelijk

Eigen BHV trainigslocatie in Apeldoorn

BHV in Apeldoorn: Speciaal afgestemde trainingen voor uw bedrijf

Als ondernemer in Apeldoorn weet u hoe belangrijk een veilige werkomgeving is. BHV’ers zijn hierbij essentieel. Bij RJ Safety & Security bieden we op maat gemaakte trainingen aan die perfect aansluiten bij de behoeften van uw organisatie. Of u nu de voorkeur geeft aan trainingen op uw eigen locatie in Apeldoorn of gebruik wilt maken van onze faciliteiten, wij zorgen voor een leerzame en waardevolle ervaring. Onze trainingslocatie in Apeldoorn beschikt over professionele faciliteiten om uw medewerkers optimaal voor te bereiden op noodsituaties. Dankzij onze ervaren instructeurs en praktijkgerichte aanpak zijn uw BHV’ers goed voorbereid. Investeer vandaag nog in de veiligheid van uw bedrijf met RJ Safety & Security.

Onze BHV opleidingen

Bij RJ Safety & Security bieden wij u diverse BHV cursussen aan waaronder BHV basis en BHV herhaling. Na afloop van de respectievelijke cursus krijgt u van ons uiteraard een certificaat.


BHV basiscursus

De basiscursus BHV wordt in twee delen verdeeld, praktijk en theorie. Het theorie gedeelte is bij ons volledig online te volgen, u heeft alleen een internetverbinding nodig. U kunt stoppen met de e-learning en op een later moment weer verder gaan. […]

Bekijk deze opleiding >


BHV herhalingscursus

Om de geldigheid van uw BHV diploma te behouden dient u jaarlijks een BHV-herhalingscursus te volgen. De theorie van deze herhalingscursus kan eveneens online worden gevolgd, dit scheelt u tijd en zo kunt de theorie nog een rustig na lezen. […]

Bekijk deze opleiding >


 

BHV training in Apeldoorn

Onze geavanceerde trainingsfaciliteit in Apeldoorn biedt een ideale omgeving om cursisten optimaal voor te bereiden op realistische praktijksituaties. Bij RJ Safety & Security streven we ernaar onze trainingen zo effectief en relevant mogelijk te maken, zodat uw medewerkers klaar zijn voor uiteenlopende noodsituaties. Of het nu gaat om brandbestrijding, EHBO of ontruimingsoefeningen, onze ervaren instructeurs zorgen voor een leerzame en interactieve ervaring. Naast trainingen op onze eigen locatie, kunnen we ook bij u op locatie trainingen verzorgen, wat extra gemak en flexibiliteit biedt.

Naast BHV trainingen in Apeldoorn bieden we landelijke dekking met onze trainingen op locatie. Verder hebben we eigen trainingslocaties in Enschede (Twente Safety Campus), Deventer, Almere, Amersfoort en Emmen.

BHV cursus op eigen locatie

BHV cursus bij uw bedrijf, school of instelling

In de grotere organisaties zijn vaak meerdere bedrijfshulpverleners verplicht en deze zullen ook jaarlijks hun BHV diploma moeten vernieuwen. Dan kan het makkelijk zijn dat de BHV cursus bij uw bedrijf, school, kantoor, sportvereniging of instelling wordt gegeven, onze gecertificeerde instructeurs komen dan naar uw eigen locatie. Dit soort groepstrainingen worden veelal gegeven vanaf een groepsgrootte van 7 à 8 personen. Bent u benieuwd of dit ook voor u mogelijk is, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Direct inschrijven voor een BHV Cursus

Al onze BHV trainingen worden online weergegeven in onze opleidingskalender. Bekijk alle trainingsdata in het opleiding-overzicht en schrijf u direct in voor de gewenste training op een datum naar keuze.

“Een leuke bijkomstigheid, als u een BHV cursus bij RJ Safety & Security hebt gevolgd kunt u dit als vaardigheid toevoegen op LinkedIn.”

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!