BHV in Emmen

Bij RJ Safety & Security begrijpen we dat het niet altijd haalbaar is om voor een BHV-cursus naar onze lokale trainingslocatie in Emmen te reizen. Daarom bieden we daarnaast de optie om BHV’ers te trainen op uw eigen locatie.

Direct offerte aanvragen

Met certificaat of diploma

BHV op locatie mogelijk

Eigen BHV trainigslocatie in Emmen

Met certificaat of diploma

BHV op locatie mogelijk

Eigen BHV trainigslocatie in Emmen

BHV in Emmen: Gepersonaliseerde veiligheidstrainingen voor uw organisatie

Als bedrijfseigenaar in Emmen is een veilige werkomgeving essentieel. RJ Safety & Security biedt maatwerk BHV-trainingen, afgestemd op uw organisatie. Of de trainingen nu plaatsvinden op uw locatie of in ons geavanceerde trainingscentrum in Emmen, wij zorgen voor een impactvolle leerervaring. Onze ervaren instructeurs bereiden uw BHV’ers effectief voor op noodsituaties. Investeer vandaag nog in veiligheid met RJ Safety & Security.

Onze BHV opleidingen

Bij RJ Safety & Security bieden wij u diverse BHV cursussen aan waaronder BHV basis en BHV herhaling. Na afloop van de respectievelijke cursus krijgt u van ons uiteraard een certificaat.


BHV basiscursus

De basiscursus BHV wordt in twee delen verdeeld, praktijk en theorie. Het theorie gedeelte is bij ons volledig online te volgen, u heeft alleen een internetverbinding nodig. U kunt stoppen met de e-learning en op een later moment weer verder gaan. […]

Bekijk deze opleiding >


BHV herhalingscursus

Om de geldigheid van uw BHV diploma te behouden dient u jaarlijks een BHV-herhalingscursus te volgen. De theorie van deze herhalingscursus kan eveneens online worden gevolgd, dit scheelt u tijd en zo kunt de theorie nog een rustig na lezen. […]

Bekijk deze opleiding >


 

BHV training in Emmen

Onze geavanceerde trainingsfaciliteit in Emmen is ontworpen om onze deelnemers volledig onder te dompelen in realistische scenario’s. Bij RJ Safety & Security zetten we ons in om onze trainingen zo doeltreffend en toepasselijk mogelijk te maken, zodat onze deelnemers volledig uitgerust zijn voor diverse noodsituaties. Of het nu gaat om brandbestrijding, EHBO of evacuatieoefeningen, onze deskundige instructeurs zorgen voor een boeiende en interactieve leerervaring. We bieden niet alleen trainingen aan op onze eigen locatie, maar we kunnen ook naar de locatie van de klant komen om de trainingen te verzorgen, wat extra comfort en flexibiliteit biedt voor onze klanten. Dit alles maakt ons tot een unieke partner in BHV veiligheidstrainingen.

Emmen is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto, wat het een handige locatie maakt voor mensen uit de hele regio om een BHV-training te volgen.

Naast BHV trainingen in Emmen bieden we landelijke dekking met onze trainingen op locatie. Verder hebben we eigen trainingslocaties in Enschede (Twente Safety Campus), Deventer, Almere, Amersfoort en Alkmaar.

BHV cursus op eigen locatie

BHV cursus bij uw bedrijf, school of instelling

In de grotere organisaties zijn vaak meerdere bedrijfshulpverleners verplicht en deze zullen ook jaarlijks hun BHV diploma moeten vernieuwen. Dan kan het makkelijk zijn dat de BHV cursus bij uw bedrijf, school, kantoor, sportvereniging of instelling wordt gegeven, onze gecertificeerde instructeurs komen dan naar uw eigen locatie. Dit soort groepstrainingen worden veelal gegeven vanaf een groepsgrootte van 7 à 8 personen. Bent u benieuwd of dit ook voor u mogelijk is, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Direct inschrijven voor een BHV Cursus

Al onze BHV trainingen worden online weergegeven in onze opleidingskalender. Bekijk alle trainingsdata in het opleiding-overzicht en schrijf u direct in voor de gewenste training op een datum naar keuze.

“Een leuke bijkomstigheid, als u een BHV cursus bij RJ Safety & Security hebt gevolgd kunt u dit als vaardigheid toevoegen op LinkedIn.”

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!