Collectieve Beveiliging Bedrijventerrein

Wij beveiligen meerdere bedrijventerreinen in Oost-Nederland. Met ons eigen Monitoring Operations Center en de mobiele surveillance is het terrein 24 uur per dag, 7 dagen per week beveiligd.

Direct offerte aanvragen

25 jaar ervaring

Een veilig gevoel

Oplossing op maat

25 jaar ervaring

Een veilig gevoel

Oplossing op maat

Ontdek de kracht van collectieve beveiliging op bedrijventerreinen in Oost-Nederland. Bij RJ Safety & Security beveiligen we meerdere terreinen in deze regio met onze uitgebreide dienstverlening. Met ons eigen Monitoring Operations Center en de inzet van mobiele surveillance zorgen we ervoor dat uw bedrijventerrein 24 uur per dag, 7 dagen per week optimaal beveiligd is.

Samen met alle beveiligingspartners zorgen we voor een optimale veiligheid op het terrein

Ontdek de voordelen van collectieve beveiliging op bedrijventerreinen. Bij RJ Safety & Security zijn we actief op diverse bedrijventerreinen in Twente en de Achterhoek, waar we collectieve beveiligingsoplossingen bieden. Samen met de politie, gemeenten en andere beveiligingspartners zorgen we voor een optimale veiligheid op het terrein.

Onze aanpak combineert intelligente en moderne technieken met fysieke beveiliging. Door middel van geavanceerde camera’s en slimme software analyseren we voertuigen die het terrein op- en afrijden. Dit stelt ons in staat om verdachte activiteiten snel te detecteren en proactief op te treden.

Optimalisatie van de veiligheid voor de gehele omgeving

Een belangrijk voordeel van collectieve beveiliging is de samenwerking tussen verschillende partijen. Door informatie te delen en gezamenlijk op te treden, kunnen we de beveiliging van uw pand en het gehele bedrijventerrein optimaliseren. Bovendien profiteren deelnemende bedrijven van inkoopvoordelen en kortingen op verzekeringspremies.

Hoe meer bedrijven deelnemen aan collectieve beveiliging, hoe sterker de beveiliging van het terrein wordt. Samen dragen we bij aan een veilige werkomgeving en kunnen we de kosten delen, wat resulteert in een gunstige prijs-kwaliteitverhouding voor alle deelnemers.

Kies voor collectieve beveiliging en geniet van gemoedsrust, samenwerkingsvoordelen en kostenbesparingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijventerrein veiliger kunnen maken.

Hoe meer bedrijven op een bedrijventerrein meedoen, des te beter de beveiliging van het terrein is.

Voordelen collectieve beveiliging bedrijventerrein

  • Doordat diverse partijen zoals politie, gemeenten en beveiligers samenwerken en informatie delen kan de beveiliging van uw pand en het gehele bedrijventerrein optimaal worden ingericht
  • Camera’s gekoppeld aan intelligente software analyseren welke voertuigen het bedrijventerrein op- en afrijden.
  • Door fysieke beveiliging te combineren met de nieuwste technieken
  • Hoe meer bedrijven op een bedrijventerrein meedoen, des te beter de beveiliging van het terrein is. Daarnaast kunnen deelnemers een deel van de kosten delen. Dit heeft uiteraard een positief effect op de totale prijs.
  • Door gebruik te maken van collectieve beveiliging ontvangt u vaak korting op de verzekeringspremie.

Collectieve beveiliging​

In heel Oost Nederland

Wij zijn actief op diverse bedrijventerreinen in Twente en de Achterhoek. Op verscheidene van deze terreinen bieden wij collectieve beveiliging aan. Wij houden dan op intelligente en moderne wijze toezicht. Deelnemers krijgen niet allen een veilige werkomgeving maar profiteren ook van voordeel op het gebied van inkoop en verzekering. Wij zijn op uiteenlopende wijze actief op de volgende bedrijventerreinen:

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!