U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Beheerder Brandmeldinstallatie

Informatie over deze opleiding € 360,-

 • Training van 1 dag
 • van 08:30 uur tot 16.00 uur
 • Kosten € 360,- per deelnemer
 • Eerste training start donderdag 21 oktober
Een uitgebreide lunch, koffie, thee en wat lekkers bij de koffie zijn inbegrepen.

Prijzen zijn exclusief BTW.

Beheerder Brandmeldinstallatie

Alle bedrijven en organisaties in Nederland met een brandmeldinstallatie zijn verplicht deze maandelijks te controleren. Voor het controleren van een gecertificeerde brandmeldinstallatie is het certificaat ‘Beheerder Brandmeldinstallatie’ nodig. De gemeentelijke bouwverordening stelt namelijk eisen aan alle partijen die betrokken zijn bij een brandmeldinstallatie, zo ook aan de gebruiker. RJ Safety & Security verzorgt de cursus Beheerder Brandmeldinstallatie volgens de gestelde richtlijnen en werkt uitsluitend met gecertificeerde en ervarende instructeurs. Tijdens de opleiding ontvangt u van ons een lesboek van NIBHV.

Deze training kan en mag door iedereen gevolgd worden. In praktijk wordt de training vaak gevolgd door Facilitair Medewerkers, Servicemedewerkers of medewerkers Technische Dienst etc.

Inhoud

Tijdens de cursus komen onder andere de volgende onderdelen aan bod:

 • Wet- en regelgeving voor brandmeldinstallaties
 • De normering NEN 2654-1 met betrekking tot de taken van de beheerder BMI
 • De werking van diverse melders
 • De taken van de beheerder, zoals (verplichte) periodieke controle, preventief onderhoud, lokaliseren van storingen en bediening van centrale.

Duur

De cursus van beheerder BMI is een eendaagse cursus. Ochtend van 08:30 uur tot 12:00, middag van 12:30 tot 16.00 uur. Een uitgebreide lunch is inbegrepen en tussendoor is er ook tijd voor koffie /thee met wat lekkers.

Vereisten

Voor het volgen van deze cursus is geen specifieke vooropleiding vereist.

Locatie

Deze cursus wordt gegeven in het trainingscentrum bij RJ Safety & Security maar is tevens mogelijk om incompany te volgen.

Certificering

Aan het eind van de training ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname (geldigheid 3 jaar). Deelnemers zijn op de hoogte van alle wet en regelgeving en weten hoe de melder werkt.

Inschrijven voor een opleiding

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden m.b.t. het trainen van uw personeel of heeft een specifieke vraag over een van onze cursussen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via (0)88 434 99 04, stuur een e-mail naar opleidingen@rjsafety-security.nl of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij helpen u graag!


  Copyright RJ Safety & Security

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief