U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Beveiliging Nijverdal

RJ Safety & Security in Nijverdal

Gevestigd in onder andere Enschede, Almelo, Oldenzaal en Hengelo is RJ al bijna 25 jaar hét grootste beveiligingsbedrijf in Oost-Nederland. Naast onze vestigingen zijn we in Twente op meerdere locaties actief. Zoals bedrijventerrein ’t Lochter in Nijverdal, waar RJ de meest gekozen beveiliger is.

Dankzij het totaalconcept van RJ in veiligheids- en beveiligingsdiensten levert RJ oplossingen voor ieder beveiligingsvraagstuk. Wij zijn in Nijverdal inzetbaar binnen de particuliere en zakelijke markt. Onze kennis en jarenlange ervaring in alle facetten van beveiliging, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

Het 360° veiligheid concept

RJ Safety & Security benadert veiligheid en beveiliging in Nijverdal als een integraal concept vanuit een 360° perspectief. Personen, objecten, digitale omgeving en continuïteit bij een calamiteit zijn hierbij de voornaamste vier pilaren. Deze benadering borgt dat alle benodigde maatregelen voor het creëren van een optimale veilige situatie aanwezig en sluitend zijn. Zo bent u gegarandeerd van de juiste veiligheidsbalans tussen risico’s en realiteit.

Beveiliging verlaagt de risico’s en verhoogt te veiligheid. Een goed opgesteld integraal security plan, dat álle veiligheidsaspecten meeneemt, is hierbij van essentieel belang.

Algemeen - FB

RJ Safety & Security actief in Nijverdal

RJ Safety & Security vindt zijn oorsprong op een zolderkamer in Enschede. In eerste instantie met de focus op opleidingen en persoonsbeveiliging. In de loop der jaren is het pakket aan diensten uitgebreid. Inmiddels zijn we het grootste particuliere beveiligingsbedrijf van Overijssel. Zo is RJ de meest gekozen beveiliger op ’t Lochter. Het bedrijventerrein in Nijverdal waar wij vanuit professionaliteit en kennis onze diensten succesvol uitvoeren.

Meerdere diensten

Naast het beveiligen van bedrijfsterreinen, worden de diensten breder ingezet. Zoals de beveiliging van evenementen, waar wij onze diensten uitgebreider inzetten dan alleen beveiligers. Zo ondersteunt RJ ook met EHBO’ers en brandwachten. Welke worden aangestuurd door het team van de Video & Service Centrale. Daarnaast leveren we maatwerk als het gaat om vervoer van Geld- en Waardetransporten.

RJ Safety & Security heeft meerdere mogelijkheden met betrekking tot het beveiligen van een doel. Er zijn veel verschillende manieren van beveiligen. De mobiele surveillance doet bijvoorbeeld een openingsronde en een sluitronde. Maar ook alarmopvolging en surveillance van een (bedrijven)terrein. Bij objectbeveiliging denk je al snel aan een bewaker bij de ingang, maar bij RJ safety & security kan dit ook gecombineerd worden met de werkzaamheden van een baliemedewerker of receptionist.

Waarom kiezen de meeste bedrijven in Nijverdal voor RJ Safety & Security?

RJ Safety & Security is een dynamisch bedrijf met een enorme diversiteit aan beveiligingstaken. Ze zijn continue bezig met het verbeteren van hun dienstverlening. Ze willen vernieuwend zijn, zoals beveiligen van bedrijven met behulp van Drones. En door onze integrale aanpak zijn we in staat om voor een compleet bedrijventerrein, voor grote en kleine bedrijven alsook particulieren de juiste oplossing te bieden als het gaat om beveiliging.

Bent u nieuwsgierig wat RJ Safety & Security voor u kan betekenen? Bel, mail of laat uw gegevens hier achter. We gaan graag met u in gesprek!

Wij staan voor u klaar

Het team van RJ bestaat uit ruim 250 medewerkers die zowel op locatie als op kantoor werkzaam zijn.

Hierbij willen we u graag voorstellen aan het commerciële team van RJ Safety & Security.

    Copyright RJ Safety & Security

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief