Beveiliging in Nijverdal

Van A tot Z denken we met u mee en zorgen we voor een oplossing die volledig aansluit bij uw bedrijfsvoering.

Direct offerte aanvragen

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Integrale oplossingen

Veiligheidsbeleid op maat

Van A tot Z

Met ons brede scala aan diensten kunnen wij een totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten leveren en door-to-door oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij hét grootste en meest ervaren beveiligingsbedrijf in Oost Nederland.

RJ Safety & Security in Nijverdal

RJ Safety & Security heeft vestigingen door heel Twente. Vanuit hier beveiligen wij diverse bedrijventerreinen waaronder in Nijverdal.

Voor bedrijvenpark ’t Lochter in Nijverdal is RJ Safety & Security dé collectieve beveiligingspartner. Vanuit onze vestiging in Almelo zorgen wij nu voor een veilige omgeving op het bedrijvenpark. De resultaten spreken voor zich. Een daling in het aantal inbraken, een daling in het aantal valse meldingen, een individuele kostenbesparing en een veiliger gevoel op het bedrijventerrein. Voor de gevestigde organisaties is er door door de Vereniging Parkmanagement ‘t Lochter een interessant collectiviteitsaanbod afgesproken.

 

Uw veiligheidsbeleid op maat

RJ Safety & Security brengt gebalanceerde adviezen uit, waarbij het inzetten van mens en techniek altijd het uitgangspunt is. Wanneer wij dit plan samen hebben doorlopen, kijken we naar het beschikbare budget en de mogelijkheden, alvorens wij het plan uitvoeren. Uw beschikbare budgetten worden in het kader van veiligheid zo efficiënt mogelijk ingezet. Wij bouwen sterke veiligheidsallianties in de bruisende regio van Oost Nederland, waaronder steden zoals Almelo, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Hengelo, Kampen, en Zwolle.

Kortom, wilt u er alles aan doen om uw bedrijf naar een hoger security level te brengen? Wij komen graag met u in gesprek om u uit te leggen hoe wij dat doen!

"Wij vertellen u graag meer over ons totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten!"

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!