Integrale aanpak

Een goed geschreven integraal security plan, dat álle veiligheidsaspecten meeneemt, is van essentieel belang als het gaat om veiligheid van bijvoorbeeld uw bedrijfspand of bezoekers.

Direct offerte aanvragen

Volledig op maat

Ervaren security managers

Persoonlijk advies

Volledig op maat

Ervaren security managers

Persoonlijk advies

Er zijn ontzettend veel aspecten waar een ondernemer rekening mee dient te houden wanneer het aankomt op de veiligheid van uw bedrijfspand, u zelf, uw medewerkers en bezoekers. Een goed geschreven integraal security plan, dat álle veiligheidsaspecten meeneemt, is hierbij van essentieel belang. RJ Safety & Security ontlast u volledig hierin! Van A tot Z denken we met u mee en zorgen we voor een oplossing die volledig aansluit bij uw bedrijfsvoering.

Integrale oplossingen

RJ Safety & Security beschikt over een consultancy afdeling met ervaren securitymanagers. Door uw huidige organisatorische, bouwkundige en elektronische genomen maatregelen te inventariseren maakt onze consultant voor u de risico’s inzichtelijk die zich in uw onderneming kunnen voordoen. Hier opvolgend wordt er een advies voor u uitgeschreven en wordt er samen met u het gewenste security level bepaald.

Ieder bedrijf een integraal plan

RJ Safety & Security zal in zijn advies de gewenste balans adviseren waarbij het inzetten van de mens en techniek altijd het uitgangspunt is. Wanneer wij dit plan samen hebben doorlopen, kijken we naar het beschikbare budget en de mogelijkheden alvorens wij het plan uitvoeren. Uw beschikbare budgetten worden in het kader van veiligheid zo efficiënt mogelijk ingezet.

Kortom, wilt u er alles aan doen om uw bedrijf naar een hoger security level te brengen? Wij komen graag met u in gesprek om u uit te leggen hoe wij dat doen!

Uw veiligheidsbeleid op maat

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!