BHV Docent / BHV Instructeur (ZZP)

Heb jij een passie voor veiligheid en de ambitie om dit op anderen over te dragen? En is jouw missie onze wereld een stukje veiliger te maken en wil je daar je steentje aan bijdragen?  Dan komen we heel graag met jou in contact!

WAT GA JE DOEN?

RJ Opleidingen biedt een breed pakket opleidingen aan op het gebied van veiligheidsopleidingen en veiligheidstrainingen, waaronder EHBO, AED, BHV, VCA en geweld en agressietraining. Door onze jarenlange ervaring als opleider van diverse veiligheids- en beveiligingsopleidingen en trainingen in de regio Oost Nederland, kunnen wij tevens opleidingen en trainingen op maat bieden.

Als BHV Docent / BHV Instructeur (ZZP) verzorg je voor klanten van RJ Opleidingen cursussen op onze training locatie in Enschede, maar ook in-company bij klanten. Je bent ervaren in het uitvoeren van trainingen op het gebied van BHV, LEH, BOC, EHBO en Ontruimingsoefeningen, BBMI etc. en bent hiervoor gecertificeerd. Taken die jij in deze functie zult tegenkomen zijn:

  • Het ontvangen en begeleiden van nieuwe cursisten;
  • Aan de hand van een lesplan geef je op een gestructureerde manier praktijktrainingen en –oefeningen binnen het vakgebied;
  • Inhoudelijk voorbereiden van de (maatwerk)trainingen, eventueel in samenspraak met de Projectmanager;
  • Samen met de cursisten evalueer je de gegeven training;
  • Je daagt jezelf, je cursisten en je collega docenten uit om steeds out-of-the-box te denken.

WAT BRENG JE MEE?

Je bent een bevlogen docent, die minimaal beschikt over MBO werk- en denkniveau en in het bezit is van de één van de volgende diploma’s: Brandweerinstructeur, Instructeur NIBHV BOC en Kaderinstructeur Eerste Hulp en/of IBHV/Oranje Kruis LEH. Daarnaast is het belangrijk dat je:

  • De Nederlandse taal goed beheerst;
  • Een echt mensen-mens bent en beschikt over een gezonde dosis humor;
  • Kan levelen op diverse niveaus met de cursisten;
  • Beschikt over de noodzakelijke kennis en vaardigheden op het gebied van technische bedrijfshulpverlening;
  • Een flexibele, assertieve en positieve houding hebt;

–          Zelfstandig en accuraat te werkt kunt gaan.

WAT STAAT DAAR TEGENOVER?

Je inzet voor RJ Opleidingen en je cursisten wordt natuurlijk beloond en omdat we werken met een opdracht van overeenkomt maken we afspraken over reiskosten en (uur)tarief. Je opdrachten voer je zo veel mogelijk uit bij vaste klanten, de klantenkring van RJ Opleidingen is heel gevarieerd, (semi)overheid, zorg, chemie, productie, logistiek en meer! Verder kom je te werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is en op innovatieve wijze om wil gaan met opleidingen, dit doen we samen met een grote pool aan docenten, waar jij onderdeel van kunt worden!

WAAR KOM JE TE WERKEN?

RJ Safety & Security is al ruim 20 jaar dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid in Oost Nederland. RJ Safety & Security levert een totaalconcept aan Monitoring, beveiligings- en veiligheidsdiensten en Opleidingen. Zij kan door-to-door oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties als particulieren. De kennis en jarenlange ervaring op alle facetten van monitoring, beveiliging –en opleidingen, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ Safety & Security tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid. Met bijna 300 medewerkers biedt RJ Safety & Security vanuit 2 vestigingen (Enschede en Almelo) landelijke dienstverlening aan haar klanten.
HOE KUN JE SOLLICITEREN?

Enthousiast geworden over de vacature van BHV Docent / BHV Instructeur (ZZP) en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@rjsafety-security.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Maarten Kollen, Commercieel Manager Opleidingen, bereikbaar op telefoonnummer 088-4349904.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief