U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

BHV-herhaling (Incl. AED-Training)

Informatie over deze opleiding € 195,-

 • Training van 1 dag
 • 09:00 uur - 17:00 uur
 • Kosten € 195,- per deelnemer
 • Eerste training start maandag 21 september
Een uitgebreide lunch, koffie, thee en wat lekkers bij de koffie zijn inbegrepen.

Prijzen zijn exclusief BTW
CTA

BHV Herhalingscursus

Tijdens deze zeer praktijkgerichte herhalingstraining, worden de hoofdpunten van de basiscursus BHV opnieuw geoefend. Bij het onderdeel Eerste Hulp leert de cursist hoe hij/zij moet omgaan met de Automatische Externe Defibrillator (AED). Daarnaast behandelt RJ Opleidingen in deze training jaarlijks een of meer wisselende thema’s. Op deze wijze blijft de Herhalingscursus steeds boeiend. Bij het onderdeel brand, ontruiming en communicatie komen alle facetten aanbod zodat men weet hoe te handelen in onveilige situaties.

Heeft u de BHV basis opleiding afgerond en bent u in het bezit van een BHV diploma, dan raden wij u aan om uw kennis up-to-date te houden. Dit kan middels het volgen van een BHV herhalingscursus. Let wel, de invulling m.b.t. de onderwerpen in de herhalingscursus kunnen voor iedere organisatie anders zijn. Daarom gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden en voorzien wij u graag van advies over wat het best bij uw organisatie past.

BHV Escape Room

Nieuw bij RJ Safety & Security is het BHV Escaperoomscenario. Ons trainingscentrum wordt bij deze BHV herhalingscursus getransformeerd naar een echte Escape Room waarbij u, samen met uw groep, middels het correct beantwoorden van BHV-gerelateerde vragen en het uitvoeren van opdrachten de sleutels kunt vinden om de deur naar de uitgang te openen.

Inhoud van de BHV-herhaling opleiding

De BHV herhalingscursus is erop gericht om uw BHV kennis weer op te frissen en u van mogelijke nieuwe wetten en regelingen op de hoogte te brengen. Het lesplan wordt samen met u opgesteld om zo effectief en gericht mogelijk te trainen, de training is dus altijd maatwerk. Mogelijke onderwerpen die tijdens de herhalingstraining worden behandeld zijn:

 • Eerste Hulp (wonden, kneuzingen, oogletsel)
 • Diverse zaken rondom het thema brand (preventie, bestrijding)
 • Wijze van alarmeren van Hulpdiensten (brandweer, politie, ambulance)
 • Training reanimatie en beademing
 • Simulatie van een noodsituatie (Bv. het blussen van een brand)
 • Beheersing van ontruimingsplannen (oefenen in praktijk)
 • Training gebruik AED

Met het nabootsten van praktijksituaties brengen de docenten de lesstof u zo helder en duidelijk mogelijk over.

Het is ook mogelijk om deze training te combineren met E-learning. De praktijktraining is dan een halve dag. Klik voor meer informatie over de BHV herhaling E-learning, 1 dagdeel.

Duur

Standaard: De cursus bestaat uit 1 cursusdag. Ochtend van 09:00 uur tot 12:30, middag van 13:00 tot 17.00 uur.

Met E-learning: De E-learning module neemt ongeveer 4 uren in beslag. Het prakijkdeel van de cursus bestaat uit een halve dag (ofwel ochtend van 09:00 uur tot 12:30, ofwel middag van 13:00 tot 17.00 uur).

Vereisten

Cursisten dienen te beschikken over een geldig BHV basis certificaat.

Locatie

Deze cursus wordt gegeven in het trainingscentrum bij RJ Safety & Security of kan in-company aangeboden worden.

Certificering

Bij het succesvol afsluiten van de cursus krijgen cursisten een digitaal certificaat van deelname.

Inschrijven voor een opleiding

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om overdag een BHV cursus te volgen dan bieden wij ook de mogelijkheid voor een avondopleiding. Neem hiervoor contact met ons op.

BHV Herhalingscursus in Enschede of op locatie

De training kunt u volgen in ons unieke trainingscentrum in Enschede maar we bieden ook de mogelijkheid om de training bij u op locatie te verzorgen. Dergelijke groepstrainingen zijn mogelijk vanaf een groepsgrootte van 7 à 8 personen. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

← Terug naar het opleidingenoverzicht, klik hier.

altijd-in-de-buurt

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief