BHV-herhaling, 1 dag

Informatie over deze opleiding € 195,-

 • Training van 1 dag
 • 09:00 uur - 17:00 uur
 • Kosten € 195,- per deelnemer
 • Eerste training start donderdag 09 juli
Een uitgebreide lunch, koffie, thee en wat lekkers bij de koffie zijn inbegrepen.

Prijzen zijn exclusief BTW
CTA

BHV Herhalingscursus

Heeft u de BHV basis opleiding afgerond en bent u in het bezit van een BHV diploma, dan raden wij u aan om uw kennis up-to-date te houden. Dit kan middels het volgen van een BHV herhalingscursus. Let wel, de invulling m.b.t. de onderwerpen in de herhalingscursus kunnen voor iedere organisatie anders zijn. Daarom gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden en voorzien wij u graag van advies over wat het best bij uw organisatie past.

Het verlengen van een BHV diploma kan bij ons in een eendaagse herhalingstraining BHV of in een halve dag BHV herhalingstraining met E-learning. Heeft u uw BHV basis opleiding bij ons gevolgd en behaald, dan sturen wij u, indien gewenst, een reminder in de vorm van een uitnodiging voor deelname aan de BHV herhalingscursus. Via ons geautomatiseerde inschrijvingssyteem houden wij namelijk voor u bij wanneer u uw BHV kennis weer zou kunnen opfrissen. Maar ook wanneer u uw BHV-certificaat elders heeft verkregen kunt u deelnemen aan onze BHV herhalingscursussen (open inschrijving of groepstraining). Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

BHV Escape Room

Nieuw bij RJ Safety & Security is het BHV Escaperoomscenario. Ons trainingscentrum wordt bij deze BHV herhalingscursus getransformeerd naar een echte Escape Room waarbij u, samen met uw groep, middels het correct beantwoorden van BHV-gerelateerde vragen en het uitvoeren van opdrachten de sleutels kunt vinden om de deur naar de uitgang te openen.

Inhoud van de BHV-herhaling opleiding

De BHV herhalingscursus is erop gericht om uw BHV kennis weer op te frissen en u van mogelijke nieuwe wetten en regelingen op de hoogte te brengen. Het lesplan wordt samen met u opgesteld om zo effectief en gericht mogelijk te trainen, de training is dus altijd maatwerk. Mogelijke onderwerpen die tijdens de herhalingstraining worden behandeld zijn:

 • Facetten van de Eerste Hulp
 • Alarmering van Hulpdiensten
 • Diverse zaken rondom Brand
 • Reanimatie en beademing
 • Simulatie van een noodsituatie
 • Ontruimingsplannen
 • Training gebruik AED

Duur van de opleiding

Onze herhalingscursus bestaat uit één cursusdag van 8 uur waarin o.a. bovenstaande onderdelen worden behandeld. Een uitgebreide lunch en koffie & thee zijn inbegrepen.

Verdeling van de dag:

 • Ochtend van 09:00 – 12:00 uur
 • Middag van 13:00 – 17:00 uur
Inschrijven voor een opleiding

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om overdag een BHV cursus te volgen dan bieden wij ook de mogelijkheid voor een avondopleiding. Neem hiervoor contact met ons op.

BHV Herhalingscursus in Enschede of op locatie

De training kunt u volgen in ons unieke trainingscentrum in Enschede maar we bieden ook de mogelijkheid om de training bij u op locatie te verzorgen. Dergelijke groepstrainingen zijn mogelijk vanaf een groepsgrootte van 7 à 8 personen. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

← Terug naar het opleidingenoverzicht, klik hier.

altijd-in-de-buurt

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief