EHBO Cursus

Een goedgetrainde EHBO´er is in staat en bereid met zijn beschikbare kennis, vaardigheden en ervaring een slachtoffer de noodzakelijke Eerste Hulp te verlenen.

Direct offerte aanvragen

Officieel diploma van het Oranje Kruis

Curus in het trainingscentrum of in-company

Maatwerk mogelijk

Officieel diploma van het Oranje Kruis

Curus in het trainingscentrum of in-company

Maatwerk mogelijk

Om eerstehulpverlener te worden dient u een erkende EHBO cursus met bijbehorend (en door het Oranje Kruis erkend) EHBO examen gevolgd te hebben. Bij RJ Safety & Security kunt u deze opleiding volgen en het examen afronden in het eigen hightech trainingscentrum. Er wordt gebruik gemaakt van Lotus slachtoffers.

Onze EHBO opleidingen

Bij RJ Safety & Security bieden wij u een viertal EHBO cursussen aan: EHBO basis, EHBO herhaling, EHBO (BHV) Code 95 en Kinder-EHBO . Na afloop van de respectievelijke cursus krijgt u van ons een bijpassend certificaat.


EHBO basiscursus

Een goedgetrainde EHBO´er is in staat en bereid met zijn beschikbare kennis, vaardigheden en ervaring een slachtoffer de noodzakelijke Eerste Hulp te verlenen. […]

Bekijk deze opleiding>


EHBO herhalingscursus

Na het behalen van het diploma EHBO zal een jaarlijkse herhaling nodig zijn om dit diploma geldig te houden. […]

Bekijk deze opleiding >


EHBO (BHV) Code 95

Tijdens deze Code 95 training EHBO, worden de cursisten begeleid in het correct kunnen behandelen van verschillende wonden, reanimeren en AED gebruik en verplaatsen van slachtoffers. […]

Bekijk deze opleiding >


Kinder EHBO

In de training Kinder EHBO wordt uitgebreid aandacht besteed aan het voorkomen en behandelen van letsel bij kinderen. […]

Bekijk deze opleiding >


EHBO Opledingen in Twente en de Achterhoek

Ons innovatieve trainingslocatie in Enschede maakt het voor ons mogelijk om onze cursisten zo realistisch mogelijk te kunnen voorbereiden op praktijksituaties. Dit hightech trainingscentrum behoort tot één van de meest professionele trainingscentra in Nederland. Gelegen in het oosten van Enschede dicht aan de snelweg is dit trainingscentrum zeer makkelijk bereikbaar. Wij hebben regelmatig EHBO-cursisten uit de regio Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Haaksbergen. Wij geven trainingen en opleidingen binnen ons eigen trainingscentrum of op locatie van de klant.

EHBO cursus op eigen locatie

EHBO cursus bij uw bedrijf, school of instelling

In de grotere bedrijven zijn vaak meerdere bedrijfshulpverleners verplicht en deze zullen ook jaarlijks hun BHV diploma moeten vernieuwen. Dan kan het makkelijk zijn dat de BHV cursus bij uw bedrijf, school of instelling wordt gegeven, onze gecertificeerde instructeurs kunnen dan naar uw locatie komen. Dit soort groepstrainingen worden veelal gegeven vanaf een groepsgrootte van 7 à 8 personen. Bent u benieuwd of dit ook voor u mogelijk is, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Direct inschrijven voor een EHBO Cursus

Al onze BHV trainingen worden online weergegeven in onze opleidingskalender. Bekijk alle trainingsdata in het opleiding-overzicht en schrijf u direct in voor de gewenste training op een datum naar keuze.

“Een goedgetrainde EHBO´er is in staat en bereid met zijn beschikbare kennis, vaardigheden en ervaring een slachtoffer de noodzakelijke Eerste Hulp te verlenen. ”

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!