Opleiding Event Security Officer (ESO)

Heb jij altijd al in de beveiliging willen werken, maar beschik je niet over de juiste diploma’s?

Niet getreurd! RJ Safety & Security verzorgt, geheel kosteloos, jouw opleiding tot Event Security Officer (ESO). En laat je deze nu net nodig hebben om te kunnen werken op de leukste evenementen in het festivalseizoen (en uiteraard ook daarbuiten!).

STUDENTEN OPGELET
Ook voor studenten is dit een kans op een gave bijbaan naast je studie! Volg nu de 10-daagse opleiding en misschien werk jij in juli al op het uitverkochte evenement de Zwarte Cross.

Ben jij een van de gelukkigen die al wel in het bezit is van een Beveiliger 2 of ESO diploma, solliciteer dan hier!

Banner vacature evenementenbeveiliger tiny
Werken als evenementenbeveiliger

Als evenementenbeveiliger ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid op een evenement. Gedurende jouw werkdag draait het om veiligheid en gastvrijheid. Je werkt niet alleen op de gaafste festivals, maar ook tijdens voetbalwedstrijden, concerten, dorpsfeesten, sportevenementen etc. Tijdens je werk heb je dan ook veel contact met bezoekers, collega beveiligers en overheidsdiensten.

Wat houdt de ESO opleiding in?

Gedurende deze opleiding leer je onder andere omgaan met publiek, hoe te handelen bij incidenten en overzicht te bewaren tijdens calamiteiten. En wij garanderen dat jij na het volgen van deze opleiding alle benodigde kennis in huis hebt om als evenementenbeveiliger aan de slag te kunnen!

Ben jij:

  • Op zoek naar een afwisselende (bij)baan met veel uitdaging en verantwoordelijkheid;
  • Parttime of fulltime beschikbaar;
  • 18 jaar of ouder;
  • Gemotiveerd om een 10-daagse opleiding te volgen;
  • In het bezit van een rijbewijs (is een pré);
  • Graag aanwezig op de grootste evenementen?

Dan is dit jouw kans!

Deze maand geven wij jou de kans om (geheel kosteloos) de ESO opleiding bij ons te volgen! De opleiding bestaat uit tien achtereenvolgende lessen op woensdag en zaterdag. We starten op woensdag 23 mei. De lessen worden verzorgd op vijf woensdagen van 18:30 – 22:00 uur en vijf zaterdagen van 09:00 – 16:00 uur. Dit betekent dat jij eind juni al in het bezit kan zijn van je ESO theorie-diploma!

Ben jij leergierig en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Aarzel niet en meld je snel aan voor de ESO opleiding, verzorgd door RJ Safety & Security. Stuur een korte motivatiebrief en je CV naar evenementen@rjsafety-security.nl.

Bel RJ Security Safety

(0)88 434 99 04

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief