U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Evenementenbeveiliging

Bezoekers van evenementen en congressen moeten hier naartoe kunnen en zich ook veilig voelen. Deze veiligheid moet worden gewaarborgd door de juiste inzet van zowel personeel als techniek met daarnaast kennis- en informatiedeling. In onze opvatting begint evenementenbeveiliging met een serieuze aanpak voor veiligheid en met een tijdige en grondige voorbereiding. We brengen de eventuele risico’s samen met de organisatie van het evenement in kaart en werken op basis van deze resultaten, een concreet beveiligingsplan uit.

RJ Safety & Security heeft ruime ervaring in evenementenbeveiliging en het verzorgen van veiligheid en beveiliging voor zowel grote als kleine evenementen. Hierbij moet u denken aan feesten, popfestivals, manifestaties, presentaties maar ook sportwedstrijden door het hele land. Ook tijdens deze vorm van beveiligen wordt er nauw samengewerkt met de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf. Was het in het verleden alleen het leveren van beveiligers vandaag de dag bieden wij u een totaalconcept aan in het leveren van beveiligers, brandwachten, ehbo’ers, spotters, alcoholtesters, verkeersregelaars. Tevens bestaat de mogelijkheid om uw evenement te laten observeren vanuit onze Monitoring Operations Center.

Samen werken aan veiligheid

Beveiligen doe je niet alleen, maar door samenwerking. Onderling contact is daarbij cruciaal. Door communicatiemiddelen te leveren zorgen wij ervoor dat er korte lijntjes worden gelegd tussen de beveiliging, de politie en de organisatie. Het team bestaat tegenwoordig niet meer alleen uit beveiligers. EHBO’ers en brandwachten zijn een welkome aanvulling voor de beveiligers, die zich zo bezig kunnen houden met hun corebusiness. Techniek is een fantastisch hulpmiddel: mobiele camera-units ondersteunen het beveiligingsteam op afstand. Surveillanten in de Video & Service Centrale kijken mee en sturen de beveiligers naar de juiste plaats.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze evenementenbeveiliging? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op met Tom Konter. Wij helpen u graag verder!

    Copyright RJ Safety & Security

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief