Geld en waardetransport met het RJ Geld en Waarde Vervoer

Geld en Waardetransport

Voor veel bedrijven is het transporteren van betaalmiddelen een belangrijk onderdeel, waar vooral de veiligheid in het vervoeren van geld een cruciaal onderwerp is. Als vertrouwde partner van retailers, openbare instellingen en gemeenten weten wij precies met welke problemen en uitdagingen op het gebied van geldverwerking u dagelijks wordt geconfronteerd. Wij kijken naar de gehele geldverwerking cyclus en dragen bij aan de efficiency van uw organisatie, vermindering van fraude en het creëren van een veilige werkomgeving voor uw medewerkers.

Uw geld en waardetransport in vertrouwde handen

RJ Geld en Waarde Vervoer is uw regionale partner in geld en waardetransport als het gaat om het halen, brengen en verwerken van uw muntgeld. Wij halen het geld op of brengen het geld (op het door u gewenste tijdstip) en verwerken dit binnen 1 werkdag! Door ons regionale karakter kunnen wij maatwerk leveren als het gaat om geld vervoeren. Daarnaast kunt u altijd een beroep op ons doen, mocht u een keer een extra bestelling willen plaatsen.

Ons streven is om gedegen en bewezen oplossingen te creëren die toegevoegde waarde bieden voor uw bedrijf en situatie. Door deze activiteiten te outsourcen aan RJ Geld Waarde Vervoer worden de veiligheidsrisico’s in de keten geminimaliseerd. En dat is biedt een prettige gedachte, omdat u zich hierdoor kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Voor diverse klanten verzorgen wij de veilige verwerking van geld en waardetransport. Met een eigen geldtelcentrum en zeer gedreven en enthousiaste medewerkers, staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor u klaar.

Wisselgeld

Binnen RJ Geld Waarde Vervoer bieden wij u de mogelijkheid tot het bestellen van wisselgeld. Tijdens de bestelling spreken we gelijk met u af wanneer we het komen brengen. U hoeft dus niet zelf meer naar de bank om wisselgeld te bestellen/te halen het wordt netjes bij u, op een door u gewenst tijdstip afgeleverd.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief