U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Geld en Waardetransport

Voor veel organisaties is het vervoeren van geld en of waarde een belangrijk risico. Als vertrouwde partner van retailers, openbare instellingen en gemeenten weten wij precies met welke problemen en uitdagingen op het gebied van geldverwerking u dagelijks wordt geconfronteerd. Wij kijken naar de gehele geldverwerking cyclus en dragen bij aan de efficiency van uw organisatie, vermindering van fraude en het creëren van een veilige werkomgeving voor uw medewerkers.

Uw geld en waardetransport in vertrouwde handen

RJ Geld en Waarde Vervoer is uw regionale partner in geld en waarde transport als het gaat om het halen, brengen en verwerken van uw muntgeld. Wij halen het geld op of brengen het geld (op het door u gewenste tijdstip) en zorgen voor het verwerken daarvan. Door ons regionale karakter kunnen wij maatwerk leveren als het gaat om geld vervoeren. Daarnaast kunt u altijd een beroep op ons doen, mocht u een keer een extra bestelling willen plaatsen.

Door deze activiteiten te outsourcen aan RJ Geld Waarde Vervoer worden de veiligheidsrisico’s in de keten geminimaliseerd. En dat is een prettige gedachte, omdat u zich hierdoor kunt focussen op wat echt belangrijk is. Voor diverse klanten verzorgen wij de veilige verwerking van geld en waarde transport. Met een eigen geldtelcentrum en zeer gedreven en enthousiaste medewerkers, staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor u klaar.

Wisselgeld

Binnen RJ Geld Waarde Vervoer bieden wij u de mogelijkheid tot het bestellen van wisselgeld. Tijdens de bestelling spreken we gelijk met u af wanneer we het komen brengen. U hoeft dus niet zelf meer naar de bank om wisselgeld te bestellen/te halen het wordt netjes bij u, op een door u gewenst tijdstip afgeleverd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze geld en waardetransport? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op met Tom Konter. Wij helpen u graag verder!

    Copyright RJ Safety & Security

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief