Objectbeveiliging

In kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels of zorginstellingen verplaatsen zich dagelijks grote groepen mensen. Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw pand of object. De beveiligers van de afdeling objectbeveiliging staan continu voor u klaar om de veiligheid van u en uw organisatie te borgen. Ook weten zij wat er moet gebeuren als er zich een calamiteit, verdachte en/of onveilige situatie voordoet. Onze objectbeveiligers zijn breed inzetbaar en verrichten werkzaamheden die afgestemd zijn op uw specifieke situatie.

Balie en Receptie werkzaamheden

Bij het binnen stappen van uw kantoor is de aanwezige medewerker bij de receptie het visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast heeft deze persoon een belangrijke taak in het totale veiligheidsplan binnen uw organisatie. De betreffende persoon kan een spil zijn in het totale preventie- en calamiteitenplan van uw onderneming.

Naast de reguliere werkzaamheden zoals bedienen van de telefooncentrale en het ontvangen en registreren van bezoekers kunnen daar ook enkele taken aan worden toegevoegd zoals: visitatie, administratieve werkzaamheden, postverwerking en toezichthouder handhaving veiligheidsprocedures.

Onze mensen zijn het ene moment objectbeveiligers en het volgende moment treden zij op als gastheer, BHV’er of als aanspreekpunt voor in- en uitgaande personen of goederen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. objectbeveiliging? Neem gerust eens contact met ons op! Wij denken graag met u mee over een oplossing.

Vacature Objectbeveiliger

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief