U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Objectbeveiliging

RJ Safety & Security is gespecialiseerd in het beveiligen van objecten in verschillende branches: industrie, overheid, food, winkelcentra, en zorg. Hier verplaatsen zich dagelijks grote groepen medewerkers, bezoekers en verschillende vormen van transportbewegingen. Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw object. De objectbeveiligers van RJ Safety & Security zijn breed inzetbaar, competentiegericht opgeleid en verrichten dagelijks werkzaamheden die afgestemd zijn op de specifieke wensen en situatie van de opdrachtgevers.

Balie, receptie en portier werkzaamheden

Het eerste aanspreekpunt van uw onderneming is vaak de aanwezige receptionist/gastheer/gastvrouw. Deze heet alle bezoekers welkom en voert de reguliere werkzaamheden uit die van een baliemedewerker/receptionist verwacht worden. Een objectbeveiliger van RJ Safety & Security verricht naast deze standaard taken ook de taken uit van een beveiliger, zoals: visitaties, registreren van bezoekers, toezicht houden op handhaving en veiligheidsprocedures.

De objectbeveiliger staat garant voor een warm welkom met een veilig gevoel voor uw medewerkers en uw bezoekers. Objectbeveiliging is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Een objectbeveiliger kan dan ook ingezet worden op elk tijdstip van de dag.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze objectbeveiliging? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op met Tom Konter. Wij helpen u graag verder!

    Copyright RJ Safety & Security

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief