U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Marketing medewerker (24 uur)

Ben jij creatief, enthousiast en geïnteresseerd in alle facetten van marketing? En word je blij van een zeer afwisselende functie, waarin je veel vrijheid hebt binnen het team? Dan hebben wij een hele leuk, uitdagende functie voor jou beschikbaar als Marketing medewerker, waarbij jij hét gezicht bent voor alle online en offline marketing- & communicatie uitingen van RJ Safety & Security!

WAT GA JE DOEN?

Jij bent, als onderdeel van het commerciële team, (mede) verantwoordelijk voor het opstellen en tot uitvoering brengen van het commerciële plan voor onze drie Business Units (RJ Security, RJ Monitoring Operations Center en RJ Opleidingen). Je denkt mee over de optimalisatie van de huisstijl en de tone of voice van de organisatie en de aangeboden dienstverlening. Je adviseert organisatiebreed op het gebied van marketing en de inzet van de juiste marketingmix.

Daarnaast houd jij je bezig met het voorbereiden, uitvoeren, coördineren en analyseren van alle online en offline marketing- en communicatie activiteiten. Denk hierbij aan (reclame)campagnes, het opstellen en versturen van nieuwsbrieven, het bijhouden en optimaliseren van de bedrijfswebsite en het bijhouden van onze social media kanalen. Hierbij maak je ook rapportages (fotografie/videografie) van onze diverse activiteiten, zoals trainingen van RJ Opleidingen, waarbij je op de gaafste locaties terecht komt!

Naast deze taken ben je ook onze content marketeer en schrijf je blogs, persberichten en artikelen. Natuurlijk met de input van je collega`s! Ook ben je nauw betrokken bij de HR Marketing, waarbij je meedenkt in de interne communicatie, maar natuurlijk  ook in de mogelijkheden om nieuwe collega`s aan te trekken.WAT BRENG JE MEE?

Je bent actief en betrokken en werkt graag samen met jouw collega`s aan de te realiseren doelen! Je hebt tevens:

 • Een servicegerichte en aanpakkersmentaliteit
 • De capaciteiten je werk goed te plannen, overzicht te bewaren en jouw collega’s hierin mee te nemen
 • Sterke communicatieve vaardigheden en je bent creatief, enthousiast en nauwkeurig
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Qua opleidingen heb je een HBO opleiding gevolgd binnen het vakgebied Marketing en daarnaast heb je kennis van en ervaring met:

 • DTP werkzaamheden (o.a. Photoshop, InDesgin en Illustrator) en Video bewerking (Adobe Premiere)
 • WordPress
 • Het office pakket (o.a. Word, Powerpoint en Excel)
 • Zowel online als offline marketing werkzaamheden

WAT STAAT DAAR TEGENOVER?

Je komt te werken bij een veelzijdig bedrijf en in een zeer afwisselende functie! Daarbij hoort natuurlijk:

 • Een marktconform salaris, op basis van jouw ervaring en opleiding
 • Een team waarin een plezierige werksfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staat
 • Het perspectief op een vaste aanstelling bij goed functioneren
 • Een mooie werkplek op onze prachtige nieuwe locatie aan de Josink Es in Enschede
 • Veel vrijheid binnen de functie en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen

WAAR KOM JE TE WERKEN?

RJ Safety & Security is al ruim 20 jaar dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid in Oost Nederland. RJ Safety & Security levert een totaalconcept aan Monitoring, beveiligings- en veiligheidsdiensten en Opleidingen. Zij kan door-to-door oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties als particulieren. De kennis en jarenlange ervaring op alle facetten van monitoring, beveiliging –en opleidingen, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ Safety & Security tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

Met bijna 250 medewerkers biedt RJ Safety & Security vanuit 4 vestigingen (Enschede (2), Hengelo en Almelo) landelijke dienstverlening aan haar klanten.

HOE KUN JE SOLLICITEREN?
Enthousiast geworden over de vacature van Marketing medewerker en klaar voor een nieuwe uitdaging?
Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Vul onderstaand contactformulier in of neem contact op met ons via de e-mail.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kim Meijer, te bereiken via 088-4349904 of k.meijer@rjsecurity.nl.

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief