U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Mobiele surveillance

RJ Safety & Security is de grootste mobiele surveillance organisatie van Oost Nederland. Vanuit onze vestigingen in Almelo en Enschede zorgen onze mobiele surveillanten voor de veiligheid in uw omgeving, pand of bedrijventerrein.

Door de onderlinge samenwerking met ons eigen Monitoring Operations Center, dat 24/7 bemand is, zijn wij in staat om de verbinding met uw alarm- en camerasystemen te leggen en van daaruit onze beveiligers aan te sturen om een calamiteit of incident te voorkomen.

Onze dienstverleningen:

24/7 Alarmopvolging

Zodra een meldkamer een alarmmelding van uw alarmsysteem ontvangt, stuurt deze onze mobiele surveillance aan. Het maakt hierbij niet uit bij welke meldkamer het alarmsysteem is aangesloten, omdat onze dienstverlening bij elke meldkamer aangesloten kan worden. De alarmmelding die ontvangen wordt, kan een inbraakmelding, technische melding/storing of brandmelding zijn. De mobiele surveillant voert tijdens de alarmopvolging ter plaatse een externe en interne controleronde uit en onderneemt waar nodig actie. Direct na het afhandelen van de alarmmelding wordt er door de surveillant een digitaal alarmrapport opgemaakt en verstuurd naar uw e-mailadres. Op deze manier kunnen wij u ontzorgen, maar heeft u toch direct inzicht in de informatie en bevindingen van de beveiliger die ter plaatse is geweest!

Externe controleronde

De surveillant controleert het (bedrijven)terrein en de buitenzijde van het pand. Hierbij let hij op openstaande ramen en deuren, braakschade, vernielingen en/of andere gedragingen die als ongewenst aangemerkt kunnen worden.

Interne controleronde

De surveillant betreedt het pand en doet, volgens de vooraf met u afgestemde instructie, zijn controleronde. Hierbij let hij onder andere op onregelmatigheden en zal waar nodig alle openstaande ramen en deuren sluiten.

Openingsronde

De surveillant opent het pand op een afgesproken tijdstip en doet eventueel een externe en interne inspectie voordat uw medewerkers beginnen aan hun dienst. De invulling van de dienstverlening kan worden aangepast naar uw wens.

Brand- en sluitronde

De surveillant voert een ronde uit nadat de laatste werknemer het pand heeft verlaten. Tijdens deze ronde worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

 • Het object wordt intern en extern gecontroleerd;
 • Er wordt gecontroleerd op eventueel aanwezige personen om insluiting te voorkomen;
 • Eventueel brandgevaarlijke situaties worden verholpen;
 • Het object wordt volledig afgesloten zodat niemand na openingstijd het object onbevoegd kan betreden. Ramen en deuren worden indien nodig afgesloten;
 • Alle verlichting zal worden uitgeschakeld;
 • Het alarm wordt bij vertrek van de surveillant geactiveerd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze mobiele surveillance? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op met Tom Konter. Wij helpen u graag verder!

 

  Copyright RJ Safety & Security

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief