U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Mobiele Surveillance

RJ Safety & Security is de grootste Mobiele surveillance organisatie van Oost Nederland. Vanuit de vestigingen in Almelo en Enschede zorgen wij ervoor dat de veiligheid in uw omgeving of uw panden gewaarborgd wordt. Wij maken gebruik van ons eigen Monitoring Operations Center, dat 24 uur per dag en 7 dagen per week actief is.

Onze dienstverleningen:

24/7 Alarmopvolging

Onze Mobiele surveillance wordt door een meldkamer aangestuurd als deze een alarmmelding van uw alarmsysteem ontvangt. Bij welke meldkamer het alarmsysteem is aangesloten maakt hierbij niet uit. De dienstverlening van RJ Safety & Security kan namelijk bij elke meldkamer aangesloten worden. Dit kan een inbraakmelding zijn, maar ook een technische melding/storing of een brandmelding. De Mobiele surveillant voert tijdens de alarmopvolging ter plaatse een externe en interne controleronde uit en neemt waar nodig actie. Direct na het afhandelen van een alarmmelding wordt er door de surveillant een digitaal alarmrapport opgemaakt en verstuurd naar uw e-mailadres. Hierdoor heeft u direct inzicht in alle informatie en bevindingen van de surveillant die ter plaatse is geweest.

Een externe controleronde

De surveillant controleert het terrein en de buitenzijde van het pand. Hierbij let hij op openstaande ramen en deuren, braakschade, vernielingen en/of andere gedragingen die als ongewenst aangemerkt kunnen worden.

Een interne controleronde

De surveillant betreedt het pand en doet volgens de, vooraf met u afgestemde, instructie zijn controleronde. Hierbij let hij onder andere op onregelmatigheden en zal eventueel alle openstaande ramen en deuren sluiten.

Openingsronde

De surveillant opent het pand op een afgesproken tijdstip en doet eventueel een interne en externe inspectie voordat uw medewerkers beginnen aan hun dienst. De invulling van de dienstverlening kan desgewenst worden aangepast naar wens van de opdrachtgever.

Brand- en sluitronde

De surveillant voert een ronde uit nadat de laatste werknemer het pand heeft verlaten. Tijdens deze ronde worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Het object wordt intern en extern gecontroleerd;
  • Er wordt gecontroleerd op eventueel aanwezige personen om insluiting te voorkomen;
  • Eventueel brandgevaarlijke situaties worden verholpen;
  • Het object wordt volledig afgesloten zodat niemand na openingstijd het object onbevoegd kan betreden. Ramen en deuren worden indien nodig afgesloten;
  • Alle verlichting zal worden uitgeschakeld;
  • Het alarm wordt bij vertrek van de surveillant geactiveerd.

Voor meer informatie over mobiele surveillance kunt u onderstaand formulier invullen, mailen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief