Mobiele Surveillance

RJ Safety & Security is de grootste mobiele surveillance organisatie van Oost Nederland. Vanuit de vestigingen in Almelo en Enschede zorgen wij ervoor dat de veiligheid in uw omgeving of uw panden binnen acceptabele aanrijtijden gewaarborgd wordt. Wij maken gebruik van ons eigen Monitoring Operations Center, dat 24 uur per dag en 7 dagen per week actief is. Wij bieden verschillende vormen van dienstverlening aan:

24/7 Alarmopvolging

Onze mobiele surveillanten worden door een meldkamer aangestuurd als deze een alarmmelding van uw alarmsysteem ontvangt. Dit kan een inbraakmelding zijn, maar ook een technische melding/storing of een brandmelding. De mobiele surveillant voert tijdens de alarmopvolging ter plaatse een externe en interne controleronde uit en neemt waar nodig actie. Direct na het afhandelen van een alarmmelding wordt er door de surveillant een digitaal alarmrapport opgemaakt en verstuurd naar uw e-mailadres. Hierdoor heeft u direct inzicht in alle informatie en bevindingen van de surveillant die ter plaatse is geweest.

Klik hier voor meer informatie over alarmopvolging.

  • Een externe controleronde

De surveillant controleert het terrein en de buitenzijde van het pand. Hierbij let hij op openstaande ramen en deuren, braakschade, vernielingen en of andere gedragingen die als ongewenst aangemerkt kunnen worden.

  • Een interne controleronde

De surveillant betreed het pand en doet volgens de instructie zijn controleronde. Hierbij let hij onder andere op onregelmatigheden, en zal eventueel  openstaande ramen en deuren sluiten.

  • Openingsronde

De surveillant opent het pand op een afgesproken tijdstip en doet eventueel een interne en externe inspectie voordat de medewerkers op de locatie beginnen aan hun werkdag De invulling van de dienstverlening kan desgewenst worden aangepast naar wens van de opdrachtgever.

  • Brand- en sluitronde

De surveillant voert een ronde uit nadat het laatste personeel het pand heeft verlaten ,deze bestaat uit de volgende werkzaamheden:

– Het object wordt intern en extern gecontroleerd;
– Er wordt gecontroleerd op eventueel aanwezige personen om insluiting te voorkomen;
– Eventueel brandgevaarlijke situaties worden verholpen;
– Het object wordt volledig afgesloten zodat niemand na openingstijd het object onbevoegd kan betreden, ramen en deuren worden indien nodig afgesloten;
– Alle verlichting zal worden uitgeschakeld;
– Het alarm wordt bij vertrek van de surveillant geactiveerd.

Meer informatie?

De mobiele surveillanten van RJ Safety & Security doen er alles aan om uw object zo veilig mogelijk te houden. Wilt u meer informatie over onze mobiele surveillance, neem gerust contact met ons op!

 

FC Twente Mobiele Surveillance tinypng

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief