Nieuw bij RJ Safety & Security: De BHV Knop

Eenvoudige en effectieve BHV alarmering

Bij RJ Safety & Security zijn we verheugd om onze nieuwste dienst te introduceren: de BHV Knop. Dit geavanceerde BHV Oproepsysteem tilt de veiligheidsmaatregelen binnen uw organisatie naar ongekende hoogten, met een focus op effectieve alarmering en naadloze communicatie.

Met de BHV Knop is veiligheid slechts één druk op de knop verwijderd. Deze eenvoudige, intuïtieve BHV-oproepknop vereist geen uitgebreide uitleg. In geval van nood drukt u simpelweg op de knop en activeert u direct het BHV Oproepsysteem.

BHV Knop

Zodra de BHV Knop wordt ingedrukt, wordt er onmiddellijk een melding verzonden naar het BHV-team, zowel telefonisch als via onze speciale app. Via de app en GSM ontvangt het BHV-team directe informatie over de locatie van de melding, waardoor ze snel en efficiënt kunnen reageren.

De BHV’ers kunnen direct met elkaar communiceren via een groepsgesprek op de app. Hier kunnen ze snel afstemmen wie als eerste reageert en bepalen of het nodig is om procedures volgens het BHV-plan in gang te zetten. Deze snelle en directe communicatie is essentieel voor een effectieve respons in noodsituaties.

Wij zijn trots op onze samenwerking met bhv-knop.nl, waar onze partners tegen een gereduceerd tarief toegang hebben tot dit innovatieve BHV Oproepsysteem.

RJ Safety & Security zet zich in voor uw veiligheid. Met de BHV Knop streven we naar een veiligere werkomgeving door middel van directe en doeltreffende BHV-alarmering. Neem de controle over de veiligheid in eigen handen en ontdek de voordelen van de BHV Knop.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar.

Aanverwante onderwerpen