Parkeerbeheer

Wij voorzien 24 uur per dag, iedere bezoeker van dezelfde en hoogwaardige service!

Direct offerte aanvragen

24/7 bereikbaar

Beheersbare kosten

Door heel Nederland

24/7 bereikbaar

Beheersbare kosten

Door heel Nederland

24/7 parkeerbeheer op afstand

Als parkeerexploitant heeft u de wens om iedere bezoeker van dezelfde en hoogwaardige service te voorzien. Niet alle parkeergarages zijn 24 uur per dag open en voor anderen is het niet rendabel om een fulltime Servicemedewerker aanwezig te hebben. RJ Safety & Security biedt met de dienst parkeerbeheer een oplossing die deze twee vliegen in één klap slaat. Op afstand kunnen wij de service leveren die voorheen alleen op locatie kon worden geleverd.

Wat is parkeerbeheer op afstand?

Van Middelburg tot Groningen, van Den Helder tot Maastricht, de huidige techniek maakt het mogelijk dat wij door heel Nederland op locatie kunnen meekijken, aansturen en waar nodig probleemoplossend kunnen handelen.

Werkzaamheden die wij vanuit de Servicecentrale kunnen verrichten:

  • Bediening Parkeer Management Systemen (PMS)
  • Beantwoorden van telefonie en intercom
  • Toezicht- en controle middels camera's
  • Toegangscontrole
  • Monitoring
  • Alarmeren en aansturen beheerder, parking host of monteur
  • Rapporteren

Hoe werkt parkeerbeheer?

Bezoekers van een parkeergarage of locatie met een hulpvraag komen middels telefonie of intercom uit bij het Monitoring Operations Center van RJ Safety & Security. Uit naam van de opdrachtgever zullen wij de bezoekers te woord staan. Onze centralisten houden zich aan het protocol wat vooraf is opgesteld. Gedurende de opdracht is er natuurlijk altijd ruimte voor aanpassingen in dit protocol. Het is immers van belang dat de bezoekers van de garage worden geholpen op een manier zoals de exploitant dat wenst.

Wanneer iemand in bijvoorbeeld Den Haag voor een slagboom staat die niet opengaat, kunnen wij vanuit het Monitoring Operations Center zien wat er precies aan de hand is. Is er een storing in het systeem of heeft iemand te lang gewacht met uitrijden? Wij kunnen de slagboom openen en indien nodig een monteur aansturen om het probleem op te lossen.

Wat ons onderscheidt van andere parkeerbeheer aanbieders in Nederland, is dat wij een compleet pakket kunnen bieden. Een 24/7 bezetting met gekwalificeerde centralisten die uw bezoekers volgens een vooraf opgesteld protocol en een hoog servicelevel van dienst kunnen zijn.

Wij voorzien 24 uur per dag, iedere bezoeker van dezelfde en hoogwaardige service!

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!