Parkeerbeheer

Als parkeerexploitant heeft u de wens om iedere bezoeker van dezelfde en hoogwaardige service te voorzien. Niet alle parkeergarages zijn 24 uur per dag open, voor anderen is het niet rendabel om een fulltime servicemedewerker aanwezig te hebben. RJ Safety & Security biedt een oplossing die deze twee vliegen in één klap slaat.

Vanuit onze servicecentrale in Enschede verzorgen wij dienstverleningen binnen parkeerbeheer voor verschillende locaties in Nederland. Op afstand kunnen wij nu de service leveren die voorheen alleen op locatie kon worden geleverd. Op deze manier lever je een hoge mate van service zonder de daar bijhorende kosten.

Waar moet u nu aan denken bij service/parkeerbeheer op afstand?
Van Middelburg tot Groningen, van Den Helder tot Maastricht, de huidige techniek maakt het mogelijk dat wij door heel Nederland op locatie kunnen mee kijken, aansturen en waar nodig probleemoplossend kunnen handelen.

Werkzaamheden die wij vanuit de servicecentrale kunnen verrichten:

• Resetten van betaalautomaten
• Bedienen van de slagboom
• Beantwoorden van intercom
• Aansturen van monteurs indien nodig
• Toezicht in de parkeergarage

DSC00735-001

Een bezoeker van een parkeergarage die via de intercom een hulpvraag heeft, komt uit bij onze servicecentrale alwaar ze geholpen worden uit naam van de opdrachtgever. Onze medewerkers zullen zich houden aan het protocol wat vooraf is opgesteld. Gedurende de opdracht is er natuurlijk altijd ruimte voor aanpassingen in dit protocol. Het is immers van belang dat de bezoeker van de garage worden geholpen op een manier zoals de exploitant dat wenst.

Wanneer iemand in bijvoorbeeld den Haag voor een slagboom staat die niet open gaat, kunnen wij vanuit Enschede zien wat er precies aan de hand is. Is er een storing in het systeem of heeft iemand te lang gewacht met uitrijden? Wij kunnen de slagboom openen en indien nodig een monteur sturen om het probleem op te lossen.

Wat ons onderscheid van andere parkeerbeheer aanbieders in Nederland is dat wij een compleet pakket kunnen bieden. Een 24/7 bezetting, gekwalificeerde servicemedewerkers die uw bezoekers volgens een vooraf opgesteld protocol van dienst kunnen zijn en hen niet in de wachtrij ‘parkeren’.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd hoe wij denken over uw situatie? Wij gaan graag met u in gesprek.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief