U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Parkeerbeheer

Als parkeerexploitant heeft u de wens om iedere bezoeker van dezelfde en hoogwaardige service te voorzien. Niet alle parkeergarages zijn 24 uur per dag open en voor anderen is het niet rendabel om een fulltime Servicemedewerker aanwezig te hebben. RJ Safety & Security biedt een oplossing die deze twee vliegen in één klap slaat.

Vanuit ons eigen Monitoring Operations Center verzorgen wij dienstverleningen binnen het parkeerbeheer voor verschillende locaties en opdrachtgevers in heel Nederland. Op afstand kunnen wij de service leveren die voorheen alleen op locatie kon worden geleverd. Op deze manier wordt er een hoge mate van service gewaarborgd met de daarbij horende beheersbare kosten.

Waar moet u nu aan denken bij parkeerbeheer op afstand?
Van Middelburg tot Groningen, van Den Helder tot Maastricht, de huidige techniek maakt het mogelijk dat wij door heel Nederland op locatie kunnen mee kijken, aansturen en waar nodig probleemoplossend kunnen handelen.

Werkzaamheden die wij vanuit de Servicecentrale kunnen verrichten:

Bediening Parkeer Management Systemen (PMS)
-Wij bedienen diverse Parkeer Management Systemen

Beantwoorden van telefonie en intercom
-Resetten van o.a. betaalautomaten en bediening van de in- en uitritten

Toezicht- en controle middels camera`s
-Virtuele surveillance- en controle rondes

Toegangscontrole
-Openen deuren, speedgates en overige toegangen

Monitoring
-Verbindingen en parkeerinstallaties

Alarmeren en aansturen beheerder, parking host of monteur
-Op basis van dienstrooster

Rapporteren
-Dagelijks en maandelijks

Bezoekers van een parkeergarage of locatie met een hulpvraag komen middels telefonie of intercom uit bij het Monitoring Operations Center van RJ Safety & Security. Uit naam van de opdrachtgever zullen wij de bezoekers te woord staan. Onze centralisten zullen zich houden aan het protocol wat vooraf is opgesteld. Gedurende de opdracht is er natuurlijk altijd de ruimte voor aanpassingen in dit protocol. Het is immers van belang dat de bezoekers van de garage worden geholpen op een manier zoals de exploitant dat wenst.

Wanneer iemand in bijvoorbeeld Den Haag voor een slagboom staat die niet opengaat, kunnen wij vanuit het Monitoring Operations Center zien wat er precies aan de hand is. Is er een storing in het systeem of heeft iemand te lang gewacht met uitrijden? Wij kunnen de slagboom openen en indien nodig een monteur aansturen om het probleem op te lossen.

Wat ons onderscheid van andere parkeerbeheer aanbieders in Nederland is dat wij een compleet pakket kunnen bieden. Een 24/7 bezetting, gekwalificeerde centralisten die uw bezoekers volgens een vooraf opgesteld protocol en een hoog servicelevel van dienst kunnen zijn.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over parkeerbeheer? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op met Rogier Terhalle. Wij helpen u graag verder!

    Copyright RJ Safety & Security

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief