U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Persoonlijke alarmering

RJ Safety & Security biedt Persoonlijke alarmering aan eenieder die zich in een onaangename situatie bevindt en zich onveilig voelt. Met een speciale app staat u altijd in verbinding met de juiste hulpverlening. Deze hulpverlening kan bestaan uit; collega’s, BHV’ers, landelijke hulpdiensten zoals de politie of onze eigen Mobiele surveillance.

Hieronder staat in vier eenvoudige stappen beschreven hoe het systeem werkt.

Exacte locatie bepalen

Met behulp van zowel GPS als IPS is de service die RJ Safety & Security samen met X-Guard biedt, als enige in staat om altijd je locatie te bepalen. De locatie kan zich zowel buiten als binnen bevinden, op verdieping- en kamer niveau nauwkeurig bepaald.

Locatiebepaling_alarmering

Alarmeren via de paniekknop

Na het slaan van alarm via de paniekknop, die ook werkt als je scherm vergrendeld is, luistert de centralist van onze servicecentrale gelijk mee ter verificatie. Terwijl er wordt meegeluisterd, is de hulpverlening al onderweg. Zo ben je altijd verzekerd van snelle hulp. Een knop die om je nek hangt of aan je kleding gevestigd zit,  een app op je smartphone, het kan allebei. Of het signaal nu vanaf de paniekknop zelf komt of vanaf de telefoon maakt niet uit. Wat er na het drukken op de knop mee gebeurd, daar gaat het om.

Werking_paniekknop

Man down

Als de app in ‘risico modus’ staat, maakt de app automatisch alarm wanneer niet voldoende beweging meer gedetecteerd wordt. De app maakt ook automatisch alarm als de mobiele telefoon stuk gaat of vernield wordt. Mocht je bijvoorbeeld bewusteloos raken in geval van een calamiteit, dan wordt automatisch alarm geslagen. Ook in dit geval ben je altijd verzekerd van hun want een hulpdienst is meteen onderweg.

Automatisch_alarm

Rapportage

We vinden het belangrijk dat u inzicht heeft in het goed functioneren en gebruik van de app. Daarom biedt een adequate rapportage, die u wekelijks ontvangt,  helder inzicht op de gebruikersactiviteiten. Hiermee kunt u te alle tijden zien wie de app heeft gebruikt, wanneer de app is gebruikt en welke alarmen er zijn gemeld.

Meer informatie over persoonsalarmering

Wilt u meer informatie over persoonlijke alarmering? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op met Rogier Terhalle. Wij helpen u graag verder!

    Copyright RJ Safety & Security

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief