U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Persoonlijke alarmering of persoonlijke beveiliging?

Persoonlijke alarmering of persoonlijke beveiliging, een interessant vraagstuk. Wellicht dat een bepaalde voorstelling kan worden gemaakt bij persoonsbeveiliging. Wikipedia omschrijft de betekenis van persoonsbeveiliging als volgt: “Een lijfwacht (officieel persoonsbeveiliger) is een persoon die de beveiliging verzorgt van een andere persoon. Zijn of haar belangrijkste taak is het beschermen van die andere persoon…”.

RJ Safety & Security geeft aan het begrip persoonsbeveiliging een nieuwe dimensie in de vorm van persoonlijke alarmering. Dit concept heeft niets meer te maken met een lijfwacht, maar staat volledig in het teken van persoonlijke beveiliging op basis van techniek.

Met dit concept van persoonlijke alarmering maken wij het mogelijk veilig te werken, te leven en vooral met een gerust hart de dagelijkse taken uit te voeren. De mogelijkheden die het concept biedt zijn zeer divers. De leidraad van het concept zijn de apparaten en abonnementen die beschikbaar zijn. Hiermee trachten wij onze klanten zo volledig mogelijk te ontzien van onveilige situaties in de breedste zin.

Persoonlijke alarmering

Onze persoonlijke alarmering heeft functies als een paniekknop en bewusteloosdetectie (mandown). Een unieke functionaliteit van het systeem is de koppeling met adressen en exacte bepaling van de positie. Op basis van positiebepaling zal onze centrale direct contact opnemen met hulpdiensten in geval van een calamiteit. Deze hulpdiensten worden adequaat en volledig geïnformeerd naar de juiste positie gebracht. Het unieke van persoonlijke alarmering is dat door middel van IPS (Indoor Positioning System) ook de exacte positie binnen, bijvoorbeeld een groot depot of gebouwen met meerdere verdiepingen, bepaald kan worden. Tevens zijn terreinen volledig in kaart te brengen.

Kortom, met persoonlijke alarmering van RJ Safety & Security wordt persoonlijke beveiliging naar een hoger en nieuw level getild. Dit maakt het mogelijk veilig te werken. De ervaring leert dat ook geruststelling een belangrijke bijdrage levert aan de arbeidsvreugde.

Copyright RJ Safety & Security

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief