RJ Monitoring Operations Center lanceert revolutionair SenseU-pakket

Digitalisering en geavanceerde technologie vormen de ruggengraat van moderne beveiligingsoplossingen. RJ Safety & Security begrijpt als geen ander het belang van een snelle reactie op mogelijke bedreigingen voor mensen, goederen en locaties. Daarom introduceren we met trots ons nieuwste innovatieve product: het SenseU-pakket. Ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid en efficiëntie, biedt dit pakket een complete oplossing voor elke beveiligingsbehoefte.

SenseU: snelle en kwalitatieve afhandeling van meldingen

Bij RJ Safety & Security draait alles om snelheid en kwaliteit. Met ons eigen Monitoring Operations Center (MOC), dat werkt volgens de NEN 50518-norm, zijn we toegewijd aan het bieden van een ongeëvenaarde reactietijd en servicekwaliteit. Als onderdeel van onze voortdurende innovatie hebben we ons afhandelingsplatform een rebrand gegeven. Het SenseU-pakket, afgeleid van ‘sensoring You’, belichaamt onze toewijding aan gepersonaliseerde en effectieve beveiligings- en service oplossingen.

SenseU stelt onze centralisten in staat om meldingen nog efficiënter te verwerken. Nu hebben ze direct toegang tot alle relevante informatie, waaronder tijdelijke meldingen, historische gegevens en roosters van servicemonteurs. Dit betekent een snellere respons en een nog betere kwaliteitsborging, waardoor klanten kunnen vertrouwen op een snelle en betrouwbare reactie op elke melding.

Tele-service

Technologische vrijheid en onafhankelijke upgrades

Dankzij de herziene alarm afhandelingswijze, mogelijk gemaakt door een samenwerking met leverancier Addvals, kan ons afhandelingsplatform onafhankelijk van het telefonieplatform worden geüpdatet. Dit betekent dat innovatie niet langer wordt belemmerd door technologische beperkingen, waardoor we snel kunnen reageren op veranderende behoeften en nieuwe ontwikkelingen.

SenseU-Connect, voorheen bekend als Appvision, biedt een naadloze integratie van verschillende systemen in één enkele interface. SenseU-CI (Customer Information) is ons eigen ontwikkelde platform voor klantspecifieke informatie en vastlegging. En met SenseU-MAP hebben we een krachtige tool gecreëerd voor het visualiseren van kaartinformatie binnen ons systeem.

Integratie van camerasystemen en IoT-oplossingen

Met het SenseU-pakket gaan we verder dan alleen alarmmeldingen. We hebben onze integratiemogelijkheden uitgebreid, waardoor we nu, bovenop de reeds geïntegreerde systemen zoals Hikvision, Milestone en VDG Sense, een breed scala aan nieuwe camerasystemen kunnen koppelen en integreren. Of het nu gaat om Dahua, Genetec, Hanwha, Nx Witness, Onvif en Avigilon, of een van de vele andere merken, ons platform biedt een naadloze integratie voor een volledig overzicht van de beveiligingssituatie. Daarmee profiteren onze klanten van de nieuwste technologieën en een nog uitgebreider scala aan opties voor videobewaking.

De ontwikkelingen binnen het SenseU-pakket beperken zich niet alleen tot video-integraties. RJ Safety & Security blijft vooruitgang boeken op andere gebieden, zoals gebouwmanagement. De mogelijkheid te koppelen met KNX, ESPA, BACnet en Modbus IP bestond hier al. Nu kunnen we ook nieuwe IoT-oplossingen, toegangssystemen en drone systemen integreren om een nog betere beveiligingservaring te bieden.

Naar de toekomst van beveiliging

In een wereld waarin beveiliging nooit compromissen mag sluiten, zet RJ Safety & Security de standaard voor innovatie en betrouwbaarheid met het SenseU-pakket.

Dankzij geavanceerde technologieën en een toegewijd team van experts kunnen alle alarmmeldingen snel en vakkundig worden afgehandeld. Het centrale systeem biedt een allesomvattend overzicht van wat op elk moment aandacht verdient.

Met geavanceerde technologieën en een onwrikbare toewijding aan kwaliteit, blijven we de grenzen verleggen van wat mogelijk is in de wereld van beveiliging en veiligheid. Van snelle meldingsafhandeling tot naadloze integratie van verschillende systemen, we staan klaar om de veiligheid van uw mensen, goederen en locaties te waarborgen.

Wilt u meer weten?

Benieuwd naar de kracht van SenseU?  Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer.