RJ Safety en Security lanceert RJ Academy voor continue groei en ontwikkeling

Ontdek de RJ Academy: waar veiligheid en groei samenkomen

In 2024 zet RJ Safety en Security een nieuwe mijlpaal met de lancering van de RJ Academy, een centrum van leren en groei voor het team. De organisatie gelooft in voortdurende groei en ontwikkeling, zowel voor de dienstverlening als voor de medewerkers.

De RJ Academy biedt een breed scala aan trainingen, variërend van BHV en weerbaarheid tot persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om het verdiepen van expertise in veiligheid, het versterken van leiderschapsvaardigheden of het volgen van een Excel training, de RJ Academy heeft het allemaal.

De missie van RJ Safety en Security is niet alleen om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen, maar ook om de persoonlijke ambities van de medewerkers te ondersteunen. Bij RJ Safety en Security gelooft men dat het succes van de medewerkers het succes van de organisatie bepaalt.

Recent hebben alle medewerkers uit het Monitoring Operations Center met succes een klanttevredenheidstraining afgerond bij de RJ Academy. Deze training stelt hen in staat om de dienstverlening voortdurend te verbeteren en klanten de beste ervaring te bieden.

Veiligheid en groei gaan hand in hand bij RJ Safety en Security. Samen wordt er gebouwd aan de toekomst, waarbij zowel de veiligheid als de vaardigheden en dromen van het team centraal staan.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar.

Aanverwante onderwerpen