RJ Safety & Security behaalt succesvolle her-certificatie voor Monitoring Operations Center

EN 50518 certificering

Na een grondige audit door KIWA zijn we verheugd met de uitkomst: de her-certificatie van EN 50518 is succesvol verlopen voor ons Monitoring Operations Center (MOC). Deze positieve beoordeling stelt ons in staat om onze hoogwaardige videodienstverlening onverminderd voort te zetten.

Een welverdiend compliment aan het team en alle collega’s die betrokken zijn bij de dienstverlening van onze meldkamer. We hebben lovende woorden ontvangen over de responstijden, wat bevestigt dat we uitstekend werk leveren. Daarnaast zijn we blij om te horen dat onze inspanningen worden erkend en dat we de zaken goed op orde hebben.

Camerabeveiliging is een effectief middel om toezicht te houden en eigendommen veilig te stellen. Zowel de publieke als private sector maken gebruik van camera’s voor diverse doeleinden. Ons Monitoring Operations Center vormt de kern van uw virtuele veiligheid. De kracht van deze centrale ligt in de combinatie van technische beveiliging (camera-installatie, toegangscontrole, inbraakbeveiliging) en fysieke beveiliging (alarmopvolging, mobiele surveillance).

Daarnaast bieden we vanuit deze centrale een servicedesk voor onder andere installateurs, woningcorporaties, zorginstellingen en opsporingsbedrijven. Hierdoor kunnen we proactieve diensten aanbieden, zoals preventieve beveiliging en serviceverlening, wat efficiënter is dan de traditionele aanpak van beveiliging.

Wilt u meer weten?

Neem contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar.

Aanverwante onderwerpen