RJ Safety & Security draagt het Blauwe Keurmerk


Bij RJ Safety & Security zijn we trots om aan te kondigen dat we al geruime tijd het prestigieuze Blauwe Keurmerk voeren. Dit keurmerk, bekend als het ‘Keurmerk Beveiliging’, is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in de beveiligingsbranche.

De eind mei gestarte campagne van de Nederlandse Veiligheidsbranche benadrukt het belang van het kiezen van beveiligingsbedrijven op basis van controleerbare kwaliteitskenmerken in plaats van blind vertrouwen. De uitdrukking ‘iemand op zijn blauwe ogen vertrouwen’ mag dan soms passend zijn, maar bij het uitzoeken van een beveiligingsbedrijf is het verstandiger om te kiezen voor een bedrijf dat voldoet aan de strenge eisen van het Keurmerk Beveiliging.

Keurmerken Beveiliging en Evenementen

De campagnewebsite biedt bezoekers een handige checklist om de kwaliteit van beveiligingsbedrijven te beoordelen. Daarnaast kunnen potentiële opdrachtgevers hier de namen van keurmerkhoudende bedrijven vinden en hulp krijgen bij het vinden van een keurmerkhouder in hun regio. Momenteel zijn er 250 beveiligingsbedrijven in Nederland met dit keurmerk, actief in mensbeveiliging, Particulier Onderzoek, en Evenementen- en Horecabeveiliging.

Het Blauwe Keurmerk is voor ons niet alleen een symbool van vertrouwen, maar ook een verplichting om jaarlijks te voldoen aan strenge kwaliteitseisen en inspecties. Deze inspecties garanderen dat we voortdurend voldoen aan de hoogste standaarden binnen de beveiligingsbranche.

Bij RJ Safety & Security begrijpen we het belang van veiligheid voor uw bedrijf en uw medewerkers. Daarom blijven we ons inzetten voor de hoogste kwaliteit van beveiligingsdiensten, ondersteund door het Blauwe Keurmerk. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw beveiliging naar een hoger niveau kunnen tillen.