RJ Safety & Security verlengt partnerschap met Popcorn

RJ Safety & Security verlengt partnerschap met Popcorn

RJ Safety & Security is verheugd om opnieuw te worden aangesteld als de beveiligingspartner voor het jaarlijkse zomerfeest Popcorn, gehouden in Lattrop. Het spectaculaire evenement vindt plaats te midden van de maisvelden en belooft een geweldige ervaring voor alle bezoekers.

Tekenmoment Popcorn in het Mais / RJ Safety

Met een meerjarige overeenkomst in het vooruitzicht, zet RJ Safety & Security zich in om samen met de organisatoren een veilig en plezierig evenement te realiseren. Dit partnerschap bouwt voort op eerdere succesvolle edities en benadrukt onze toewijding aan hoogwaardige beveiligingsdiensten.

“We zijn verheugd om onze samenwerking met Popcorn voort te zetten en streven ernaar om een veilige omgeving te bieden waarin alle bezoekers kunnen genieten. We moedigen iedereen aan om de datum van 14 september 2024 in hun agenda te markeren en uit te kijken naar een fantastisch evenement.”

Volg de sociale media of bezoek de website van Popcorn voor updates en meer informatie over het programma. RJ Safety & Security kijkt ernaar uit om u te verwelkomen tussen de maïsvelden voor een onvergetelijke dag.