Telefoon Service

Onze Service Centrale maakt u 24/7 bereikbaar

Service verlenen aan relaties is voor veel bedrijven een onderdeel van het aftersales proces. Daarnaast willen instellingen en bedrijven dat hun medewerkers in een veilige werksituatie hun taken kunnen uitvoeren.

Een eigen serviceafdeling opzetten is voor veel bedrijven een kostbare aangelegenheid. RJ Safety & Security biedt hiervoor een helpdesk met een scala aan ongekende mogelijkheden. Installateurs bieden hun klanten veelal een 24-uurs service. Laat u uw medewerkers op ongepaste tijdstippen alle telefoontjes aannemen of is RJ Safety & Security voor u het filter? Opsporingsdiensten in de private en publieke sector werken veelal met GPS apparatuur voor het opsporen van onder ander voertuigen. Hiervoor dienen de signalen ergens binnen te komen. Snelle actie richting politie en andere opsporingsdiensten zorgen er voor dat uw kostbare bezittingen terugkomen  bij de rechtmatige eigenaar.

RJ Safety & Security is de servicedesk waar al uw binnenkomende berichten op professionele wijze worden afgehandeld, conform uw protocol

DSC00736

De dienstverlening van onze Service Centrale

Onze gecertificeerde centralisten kijken 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw videobeelden uit. Met een aansluiting van uw installatie op ons geavanceerde Monitoring Operations Center bent u verzekerd van snelle en deskundige services. Want buiten het uitkijken van live videobeelden, kunnen wij namens uw bedrijf optreden als servicedesk, met name in de uren wanneer u niet aanwezig bent. Aansturen van monteurs bij storingen in de nachtelijke uren en in het weekend. Het beantwoorden van vragen en probleemoplossend denken bij storingen bij alle vormen van parkeerbeheer etc.

U moet bij onze Service Centrale denken aan de volgende mogelijkheden

  • Orderopvang
  • Orderuitvoering
  • Bereikbaarheidsdienst
  • Agendabeheer
  • Informatievoorziening
  • Calamiteitenvoorziening

Tevens zijn uw wensen uiteraard op maat in te vullen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief