U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Vacature Centralist – Service medewerker

Op zoek naar een gave afwisselende service support functie in een bijzondere omgeving? Word  Centralist op het Monitoring Operations Center van RJ Safety & Security. Werk jij graag samen en ben je flexibel inzetbaar? Kom bij ons team en breng onze service naar een nog hoger niveau!

WAT GA JE DOEN?
In de functie van Centralist – Service medewerker draag je zorg voor de binnenkomende meldingen en telefoongesprekken. Denk hierbij aan het verwerken van intercomcontacten vanaf parkeerlocaties, meldingen van storingen bij o.a. zorginstellingen, vastgoedbeheerders, maar ook installateurs die buiten kantooruren storingen bij ons laten binnenkomen.

Je draagt zorg voor de aansturing van monteurs conform protocol, en je zet hulpvragen uit naar derden. Ook ondersteun je je collega`s die werkzaam zijn binnen het team, door het volgen van vereiste meldingen en het ondernemen van acties bij het uitblijven hiervan.WAT BRENG JE MEE?
Je beschikt over een goede en energieke werkhouding, bent servicegericht en hebt een afgeronde MBO opleiding, bijvoorbeeld richting administratie/secretarieel. Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal, ook ben je:

 • Flexibel inzetbaar, vanwege wisselende diensten;
 • In staat situaties in te schatten en hiernaar te handelen;
 • Niet voor 1 gat te vangen en werk je oplossingsgericht en kun je goed omgaan met stressvolle situaties;
 • Klantvriendelijke en staat een goede service voor jou centraal in de dienstverlening.

WAT STAAT DAAR TEGENOVER?
We starten uiteraard met een goed en gestructureerd inwerktraject, waarin we jou de ruimte bieden jezelf te ontwikkelen. Afhankelijk van je ervaring stroom je in als junior of medior service medewerker en heb je de mogelijkheid om door te groeien naar bijvoorbeeld de functie van senior service medewerker. Daarnaast hoort bij deze functie natuurlijk:

 • Een salaris conform cao, inclusief de bijbehorende toeslagen;
 • Aanvullende secundaire voorwaarden conform cao;
 • Een team waarin een plezierige werksfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staat;
 • Een digitaal rooster, waardoor je altijd en overal inzage hebt in jouw werktijden;
 • Het perspectief op een vaste aanstelling bij goed functioneren.

WAAR KOM JE TE WERKEN?
RJ Safety & Security is al ruim 20 jaar dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid in Oost Nederland. RJ Safety & Security levert een totaalconcept aan Monitoring, beveiligings- en veiligheidsdiensten en Opleidingen. Zij kan door-to-door oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties als particulieren. De kennis en jarenlange ervaring op alle facetten van monitoring, beveiliging –en opleidingen, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ Safety & Security tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

Met bijna 250 medewerkers biedt RJ Safety & Security vanuit 2 vestigingen (Enschede en Almelo) landelijke dienstverlening aan haar klanten.

HOE KUN JE SOLLICITEREN?
Enthousiast geworden over de  vacature van Centralist – Service medewerker en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Vul onderstaand contactformulier in of neem contact op met ons via de e-mail.

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief