U kunt ons 24 uur per dag bereiken:   088-434 99 04

Vacature Evenementenbeveiliger

Hecht jij net als ons veel waarde aan ‘Slimme Preventie, Snelle Actie’ en zit het bewaken van de veiligheid, orde en rust jou in het bloed? Ben jij daarnaast in het bezit van een diploma MBO-2 Beveiliging of ESO en heb je geen moeite met onregelmatige werktijden of werken in het weekend? Dan zijn wij op zoek naar jou voor invulling van onze vacature Evenementenbeveiliger!

WAT GA JE DOEN?
Als Evenementenbeveiliger ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid op een evenement. Dit doe je onder andere door accuraat op te treden bij ongewenst gedrag, maar ook door jouw professionele en klantvriendelijke houding naar klanten, publiek en/of bezoekers. Gedurende jouw werk draait het om veiligheid en gastvrijheid.

De locatie waar je werkzaam bent kan een concert, muziekfestival of dorpsfeest zijn, maar ook een voetbalwedstrijd of sportevenement. Gedurende je werkzaamheden heb je veel contact met bezoekers, collega-beveiligers en overheidsdiensten, waardoor een servicegerichte houding erg belangrijk is.WAT BRENG JE MEE?
• Je beschikt over een erkend beveiligingsdiploma (Beveiliger 2 of ESO diploma);
• Je bent woonachtig in omgeving Twente;
• Je bent flexibel inzetbaar en hebt een dienstverlenende, probleemoplossende en kwaliteitsgerichte instelling;
• Werken op onregelmatige werktijden en in de weekenden is voor jou geen probleem;
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig;
• Je bent klantvriendelijk en doortastend;
• Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal;

WAT STAAT DAAR TEGENOVER?
• Een cao-conform salaris;
• Een team waarin een plezierige werksfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staat;
• Een digitaal rooster waardoor je altijd en overal inzage hebt in jouw werktijden.

WAAR KOM JE TE WERKEN?
RJ Safety & Security is al ruim 20 jaar dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid in Oost Nederland. RJ Safety & Security levert een totaalconcept aan Monitoring, beveiligings- en veiligheidsdiensten en Opleidingen. Zij kan door-to-door oplossingen bieden voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties als particulieren. De kennis en jarenlange ervaring op alle facetten van monitoring, beveiliging –en opleidingen, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ Safety & Security tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

Met bijna 250 medewerkers biedt RJ Safety & Security vanuit 4 vestigingen (Enschede (2), Hengelo en Almelo) landelijke dienstverlening aan haar klanten.

HOE KUN JE SOLLICITEREN?
Wanneer je solliciteert zullen we je sollicitatie in portefeuille houden en je benaderen op het moment dat er weer een nieuwe klas start voor de ESO opleiding. Helaas hebben we momenteel nog geen zicht op een concrete startdatum. Vul onderstaand contactformulier in of neem contact op met ons via de e-mail.

    Blijf op de hoogte

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief