Veiligheid en Beveiliging

Om de veiligheid en beveiliging binnen organisaties te waarborgen biedt RJ Safety & Security opleidingen welke meer houvast zullen bieden in calamiteitensituaties. Zo zal gedurende een BHV opleiding de cursisten geleerd worden te handelen in geval van brand, letsel bij personen en ontruiming. Om veilig te kunnen werken moet rekening worden gehouden met vele aspecten. In maar enkele gevallen zullen medewerkers de geoefende taken van onze veiligheids- en beveiligingstrainingen uit moeten voeren, maar juist in deze gevallen is het zeer belangrijk dat medewerkers op de juiste wijze handelen.

Veiligheid en Beveiliging

BHV cursus op locatie

Ook trainingen als conflictbeheersing, criminaliteitspreventie transport en omgaan met agressie dragen zorg voor een zekerder gevoel bij medewerkers op de werkvloer. Want wat nu als er een dreigende situatie ontstaat bij de balie van een organisatie? Hoe reageert de receptioniste dan. Hoe kunnen dreigende situaties in de transportwereld worden beperkt tot een minimum? Allerlei vragen waarop in genoemde trainingen antwoorden worden gegeven en waardoor medewerkers met een gerust en veilig gevoel aan het werk kunnen.

De trainingen worden bij voorkeur gegeven  in ons high tech trainingscentrum. Geeft u echter de voorkeur aan trainingen op uw eigen locatie dan behoort dit absoluut tot de mogelijkheden.

In de rechterkolom hiernaast, zijn de aangeboden trainingen en opleidingen op het gebied van veiligheid en beveiliging weergegeven. Direct contact opnemen om de wensen te bespreken is uiteraard ook mogelijk, het geven van trainingen en opleidingen is voor elk bedrijf of organisatie immers maatwerk.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief