Visie op leren

RJ gelooft in ‘leren op maat’. Dit betekent dat er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de individuele situatie van de cursist.

Direct offerte aanvragen

Vaste docenten waar mogelijk

E-learning modules

25 jaar ervaring

Vaste docenten waar mogelijk

E-learning modules

25 jaar ervaring

RJ gelooft in ‘leren op maat’. Voorafgaand aan het inplannen van maatwerktrainingen, zal per locatie een inventarisatie worden gedaan van de daar aanwezige veiligheidsrisico’s. Deze risico’s worden vertaald naar trainingsdoelstellingen en vervolgens naar praktische scenario’s en mogelijke aanpassingen in opbouw van lesstof en inzet Lotusslachtoffers voor die locatie.

Functieprofiel

Binnen locaties kunnen verschillende ‘profielen’ werkzaam zijn. Zo is het mogelijk dat de risico’s voor een receptionist(e) anders is dan de risico’s voor een machine operator. RJ brengt per functieprofiel de afwijkende risico’s in kaart en neemt deze mee in de voorbereiding van de training. (Lotus)scenario’s en gedeelten van de trainingen kunnen op basis hiervan afwijken van het standaardprogramma.

Individuele capaciteiten

Zelfs als de trainingen aangepast zijn aan locatie en functieprofielen, kunnen individuele cursisten verschillend reageren op trainingssituaties en lesstof anders ‘opnemen’. Motivatie en zelfvertrouwen zijn hierbij belangrijke factoren. De docenten van RJ stellen dit in elke cursusgroep vast en proberen waar mogelijk per individu deze capaciteiten te benoemen en cursisten in hun kracht te zetten.

Wij geloven in leren op maat

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!