Camerabeveiliging

De belangrijkste functie van het Monitoring Operations Center is om te voorkomen dat er een alarmsituatie ontstaat bij uw bedrijf of organisatie.

Direct offerte aanvragen

Voorkom diefstal of inbraak

Intelligente camera’s

24/7 beveiliging op afstand

Voorkom diefstal of inbraak

Intelligente camera’s

24/7 beveiliging op afstand

Intelligente camerabeveiliging

De belangrijkste functie van het Monitoring Operations Center is om te voorkomen dat er een alarmsituatie ontstaat. Dit wordt mogelijk gemaakt door intelligente camera’s in combinatie met een intelligent softwareplatform welke de centralist gebruikt. Op deze wijze controleren onze centralisten op een effectieve manier (kantoor)gebouwen, bedrijfsterreinen, bouwplaatsen, zonneparken, parkmanagement, woonhuizen en winkels.

Real-time beelden worden uitgekeken op camerasystemen

RJ Safety & Security beschikt over een EN50518 gecertificeerde Monitoring Operations Center waar real-time beelden worden uitgekeken op camerasystemen van onze opdrachtgevers. Onze Videotoezichtcentrale voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen, waarmee we behoren tot een selecte groep bedrijven in Nederland die een gecertificeerde Videotoezichtcentrale hebben. Samen met uw installateur en de adviseur van RJ Safety & Security omschrijven we in een protocol wat voor uw bedrijf ongewenst gedrag is op en rondom uw terrein. Real-time worden uw camerabeelden middels VCA geanalyseerd en genereert zo nodig alarmen op basis van:

  • Thermische camera's
  • Detecteren van beweging of activiteit
  • Alarmsysteem (inbraak, toegangscontrole, brand, powerfence, etc.)

Virtuele surveillance beveiliging op afstand

Naast de mogelijkheid van Video Content Analyse verricht het Monitoring Operations Center ook virtuele surveillance rondes. Dit varieert van het surveilleren van beelden van één camera tot een compleet bedrijventerrein met meer dan 100 camera’s. Naast de preventieve waarde van cameratoezicht, maakt efficiënte toepassing het ook mogelijk voor onze video centrale om proactief te acteren op verdachte en/of bedreigende situaties, een ontwikkeling die inmiddels steeds vaker zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid en de politie wordt toegepast. Zo worden camera’s steeds vaker ingezet als extra schil rondom uw terrein of de eigendommen binnen de te definiëren schil.

Cameratoezicht met behulp van kenteken camera’s

RJ Safety & Security heeft een unieke samenwerking met de politie als het gaat om kentekenregistratie. Vanuit onze Monitoring Operations Center kan bij een verdacht voertuig het kenteken herkenbaar in beeld worden gebracht.

Het kenteken kan rechtstreeks worden ingevoerd in de database van de politie en eventuele verdachte voertuigen worden op een snelle manier herkend. Door de samenwerking met onze Mobiele surveillance en het rechtstreeks contact met de politie kan een eventueel misdrijf op voorhand worden voorkomen.

Alarmeren, aansturen en rapporteren

Na vaststelling van een ongewenste situatie stuurt de centralist de Mobiele surveillance aan. Zo nodig alarmeert hij hulpdiensten als brandweer, ambulance en politie. Onze gecertificeerde centralisten kunnen 24 uur per dag, zeven dagen per week, alarmeren en aansturen.

Investeer in de bescherming van uw bedrijf en waardevolle bezittingen met onze uitgebreide integrale veiligheidsscan. Wij staan klaar om u te begeleiden bij het creëren van een veilige en solide werkomgeving. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een veiligheidsscan aan en ontdek hoe u de veiligheid uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Klaar om een alarmsituatie te voorkomen?

Voordelen van camerabeveiliging voor uw bedrijf

  • 24/7 toezicht op uw eigendommen
  • Doordat diverse partijen zoals politie, gemeenten en beveiligers samenwerken en informatie delen kan de beveiliging van uw pand en het gehele bedrijventerrein optimaal worden ingericht
  • Camera’s gekoppeld aan intelligente software analyseren welke voertuigen het bedrijventerrein op- en afrijden.
  • Door fysieke beveiliging te combineren met de nieuwste technieken
  • Hoe meer bedrijven op een bedrijventerrein meedoen, des te beter de beveiliging van het terrein is. Daarnaast kunnen deelnemers een deel van de kosten delen. Dit heeft uiteraard een positief effect op de totale prijs.
  • Door gebruik te maken van collectieve beveiliging ontvangt u vaak korting op de verzekeringspremie.

Camerabeveiliging

In heel Oost Nederland

Met onze dienst camerabeveiliging zijn wij actief bij een groot aantal individuele bedrijven én als collectieve beveiliger zijn wij actief op diverse bedrijventerreinen in Twente en de Achterhoek. Wij houden dan op intelligente en moderne wijze toezicht. Deelnemers krijgen niet allen een veilige werkomgeving maar profiteren ook van voordeel op het gebied van inkoop en verzekering. Wij zijn op uiteenlopende wijze actief op de volgende bedrijventerreinen:

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder!