Bedrijventerrein Transportcentrum in Enschede

RJ Safety & Security

Collectieve beveiliging van het Transportcentrum in Enschede

Het gebied ten zuiden van het Twente Kanaal in Enschede wordt het transportcentrum genoemd. De naam komt voort uit het feit dat er een aantal transportbedrijven en het CBR Examencentrum hier gevestigd zijn. Uiteraard is het bedrijventerrein goed te bereiken.

Bedrijven op het Transportcentrum van Enschede hebben de mogelijkheid tot het delen (een deel) van de beveiligingskosten. Dit kan door het bedrijventerrein collectief te laten beveiligen door RJ Safety & Security. Wij houden, vanuit ons eigen Monitoring Operations Center, dag en nacht toezicht op het Havengebied met behulp van intelligente camera’s met kentekenherkenning. Signaleren we problemen, dan sturen we ons mobiele surveillanceteam erop af. Met de collectieve beveiliging door RJ Safety & Security is de beveiliging van het Enschedese Transportcentrum in professionele en betrouwbare handen!

De cijfers

Bedrijventerrein Transportcentrum in Enschede

15k

Inbraak Nederland

Jaarlijks vinden er volgens het CBS in Nederland gemiddeld zo’n 15.000 diefstallen en inbraken bij bedrijven plaats.

150

Inbraak Enschede

Jaarlijks vinden er volgens het CBS in Enschede zo’n 150 diefstallen en inbraken bij bedrijven plaats.

40%

Diefstal bedrijven

Ongeveer 40% van de Nederlandse bedrijven krijgt te maken met inbraak of diefstal.

Beveiligingsactie

Maak met korting gebruik van de mobiele surveillance

Collectieve beveiliging

In heel Oost Nederland

Wij zijn actief op diverse bedrijventerreinen in Twente en de Achterhoek. Op verscheidene van deze terreinen bieden wij collectieve beveiliging aan. Wij houden dan op intelligente en moderne wijze toezicht. Deelnemers krijgen niet allen een veilige werkomgeving maar profiteren ook van voordeel op het gebied van inkoop en verzekering. Wij zijn op uiteenlopende wijze actief op de volgende bedrijventerreinen: