Bedrijventerrein Havengebied in Enschede

RJ Safety & Security

Collectieve beveiliging van het Havengebied van Enschede

Het gebied rondom de Enschedese tak van het Twentekanaal staat ook wel bekend als bedrijvenpark “Het havengebied”. We vinden hier diverse grote en kleine bedrijven in sectoren als industrie, groothandel en bouw. Kenmerkend zijn de bedrijven die gebruik maken van schepen voor de aanvoer en afvoer van (bulk) goederen. Tevens treffen we op bescheiden niveau nog activiteiten die te maken hebben met de ligging aan het water. Denk hierbij aan een jachthaven en een scheepswerf.

Bedrijven in het Havengebied vn Enschede delen (een deel van) de beveiligingskosten door hun bedrijventerrein collectief te laten beveiligen door RJ Safety & Security. Wij houden, vanuit ons eigen Monitoring Operations Center, dag en nacht toezicht op het Havengebied met behulp van intelligente camera’s met kentekenherkenning. Signaleren we problemen, dan sturen we ons mobiele surveillanceteam erop af. Met de collectieve beveiliging door RJ Safety & Security is de beveiliging van het Enschedese Havengebied in professionele en betrouwbare handen!

De cijfers

Bedrijventerrein Havengebied in Enschede

15k

Inbraak Nederland

Jaarlijks vinden er volgens het CBS in Nederland gemiddeld zo’n 15.000 diefstallen en inbraken bij bedrijven plaats.

150

Inbraak Enschede

Jaarlijks vinden er volgens het CBS in Enschede zo’n 150 diefstallen en inbraken bij bedrijven plaats.

40%

Diefstal bedrijven

Ongeveer 40% van de Nederlandse bedrijven krijgt te maken met inbraak of diefstal.

Beveiligingsactie

Maak met korting gebruik van de mobiele surveillance

Collectieve beveiliging

In heel Oost Nederland

Wij zijn actief op diverse bedrijventerreinen in Twente en de Achterhoek. Op verscheidene van deze terreinen bieden wij collectieve beveiliging aan. Wij houden dan op intelligente en moderne wijze toezicht. Deelnemers krijgen niet allen een veilige werkomgeving maar profiteren ook van voordeel op het gebied van inkoop en verzekering. Wij zijn op uiteenlopende wijze actief op de volgende bedrijventerreinen: