Bedrijventerrein De Marssteden in Enschede

RJ Safety & Security

Collectieve beveiliging van de Marssteden

Het moderne bedrijvenpark “De Marssteden” aan de autoweg A-35 in Enschede, biedt ruimte aan grote en kleine bedrijven in sectoren als industrie, groothandel en bouw.

Bedrijven op de Marssteden delen (een deel van) de beveiligingskosten door hun bedrijventerrein collectief te laten beveiligen door RJ Safety & Security. Wij houden, vanuit ons eigen Monitoring Operations Center, dag en nacht toezicht op de Marssteden met behulp van intelligente camera’s met kentekenherkenning. Signaleren we problemen, dan sturen we ons mobiele surveillanceteam erop af. Met de collectieve beveiliging door RJ Safety & Security is de beveiliging van de Marssteden in professionele en betrouwbare handen!

De cijfers

Bedrijventerrein De Marssteden in Enschede

30k

Inbraak Nederland

Jaarlijks vinden er volgens het CBS in Nederland zo’n 30.000 diefstallen en inbraken bij bedrijven plaats.

20

Inbraak Enschede

Jaarlijks vinden er volgens het CBS in Enschede zo’n 150 diefstallen en inbraken bij bedrijven plaats.

40%

Diefstal bedrijven

In Nederland vinden er jaarlijks bij 40% van de bedrijven diefstallen en inbraken plaats.

Beveiligingsactie

Maak met korting gebruik van de mobiele surveillance

Collectieve beveiliging

In heel Oost Nederland

Wij zijn actief op diverse bedrijventerreinen in Twente en de Achterhoek. Op verscheidene van deze terreinen bieden wij collectieve beveiliging aan. Wij houden dan op intelligente en moderne wijze toezicht. Deelnemers krijgen niet allen een veilige werkomgeving maar profiteren ook van voordeel op het gebied van inkoop en verzekering. Wij zijn op uiteenlopende wijze actief op de volgende bedrijventerreinen: