Bedrijventerrein 't Varck & Brammelo

RJ Safety & Security

De meest gekozen beveiliger voor 't Varck & Brammelo

Het bedrijventerrein ‘t Varck & Brammelo in Haaksbergen wordt beveiligd op diverse manieren. Een belangrijk onderdeel is de collectieve camerabeveiliging. Deze vorm van beveiliging is geïntegreerd in een Integraal Securityplan waarbij de focus niet alleen op bedrijfspanden ligt maar ook op de toegangswegen en sensortechniek op het bedrijventerrein.

RJ Safety & Security is dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid en beveiliging in Oost-Nederland. Vanuit onze locaties in Enschede, Almelo, Hengelo en Oldenzaal leveren we een totaalconcept aan beveiligings- en veiligheidsdiensten. Onze kennis en jarenlange ervaring op alle facetten van beveiliging, opleiding en techniek, samen met de benodigde certificeringen, maakt RJ Safety & Security tot een vaste, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

De cijfers

Bedrijventerrein 't Varck & Brammelo

15k

Inbraak Nederland

Jaarlijks vinden er volgens het CBS in Nederland gemiddeld zo’n 15.000 diefstallen en inbraken bij bedrijven plaats.

25

Inbraak Haaksbergen

Jaarlijks vinden er volgens het CBS in Haaksbergen zo’n 25 diefstallen en inbraken bij bedrijven plaats.

40%

Diefstal bedrijven

40% van de bedrijven in Nederland krijgt te maken met diefstallen en inbraken.

Beveiligingsactie

Maak met korting gebruik van de mobiele surveillance

Collectieve beveiliging

In heel Oost Nederland

Wij zijn actief op diverse bedrijventerreinen in Twente en de Achterhoek. Op verscheidene van deze terreinen bieden wij collectieve beveiliging aan. Wij houden dan op intelligente en moderne wijze toezicht. Deelnemers krijgen niet allen een veilige werkomgeving maar profiteren ook van voordeel op het gebied van inkoop en verzekering. Wij zijn op uiteenlopende wijze actief op de volgende bedrijventerreinen: